Szerintetek szeretnek a szüleim?
15/L vagyok. Az utóbbi időben nagyon elfajult a kapcsolatom a szüleimmel. Megértem amúgy ,mert egy kétlábon járó kudarc vagyok nekik... nagyon rossz tanuló vagyok,rendetlen,mindig flegmán válaszolok és semmi nem érdekel csak a telefon. Tegnap megkérdeztem anyukámat hogy van egyátalan olyan dolog amit szeret bennem mert semmi nem sikerül. Annyit mondott hogy erről én tehetek mert mindig csak facebookozok,instagrammozok. Arra nem válaszolt hogy szeret e bennem valamit...
apukámmal még rosszabb a kapcsolatom. Folyton veszekszünk. Az igaz hogy a természetét tőle örököltem mert ő is flegma meg én is.
Kiskoromban mindent megbeszéltem az anyukámmal sokat dumáltunk most meg egy nap ha egymáshoz szólunk 2szót. :(
Nem akarom hogy ez legyen. Szeretnek még egyátalàn?
Első sorban változtass magadon és nem a telefonod nyomkodd állandóan.
Ők a szüleid biztosan szeretnek, de nem nekik kell megalázkodniuk hogy végre hajlandó legyél beszélni velük.
Szülőként mondom: nem tudom elképzelni,hogy ne szeretnének.
Viszont ahogy látom, Te magad is tudod,hogy vannak olyan rossz tulajdonságaid/cselekedeteid, amik nemigazán jó irányra utalnak, és ezeken tudnál is változtatni.
Ha bármit szóvá tesznek bizonyára az érdekedben teszik, ezt ne vedd ellenségeskedésnek, inkább próbálj változtatni.
Ha rossz tanuló vagy láthatod, esélyed nincs boldogulni az életben, szinte mindenhová alap már az érettségi vagy valamilyen szakma.
Rendetlen vagy lány létedre?Hát ne legyél az, Neked is jobb ha rendben van a környezeted.
Flegma vagy...csak a telefon érdekel....ne csodálkozz,hogy próbálnak valahogy kezelni, ami bevallom, nem könnyű.
Változz, beszélgess Velük, normál hangnemben, és meglátod, Ők is másak lesznek.
Biztosan szeret.
A flegmaságot nem öröklöd, hanem másolod.
Tessék tanulni, takarítani, segíteni otthon, tedd le néha a telefonod.
Amilyen a mosdó olyan a törölköző.
Meglátod ha változol kicsit, a kapcsolatotok is fog.
biztos, hogy szeretnek, ez nem is kerdes. csak nehez kimutatni a szeretetet valaki fele, aki olyan mint te ( a leirasod alapjan).
ha tisztaban vagy a rossz tulajdonsagokkal , helytelen viselkedessel, akkor miert nem valtoztatsz rajta szepen aprankent? ok is bztos mashogy allnanak hozzad, ha mar legalabb egy pici valtozast latnanak rajtad.
Biztosan szeretnek, csak csalódottak, meg elegük van.
Ha szeretnél megint beszélgetni anyukáddal, akkor beszélgess. Biztosan ő is örülne neki, ha újra normális lennél vele és nem flegmáznál.
Csak rajtad múlik.
Nyilván nem fogsz pozitív visszajelzéseket kapni, ha flegma vagy, nem tanulsz, csak a telefont nyomkodod.
Persze, hogy szeretnek, csak épp szerintem a hajuk égnek áll a stílusodtól sokszor.
De ne nyávogj, hanem tessék változtatni, mondjuk normálisan tanulni, meg nem bunkóskodni. Értem, hogy dúlnak a hormonok, dögöljön meg a világ, de menj sportolni, vagy csiálj értelmes! dolgot szabadidődben, máris kevésbé leszel frusztrált.
az jó hogy felismerted és vállalod a hibáidat,innentől már te is tudod a megoldást!
Biztos szeretnek,de neked is tenned kell azért hogy ki is mutassák feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!