Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudtok apa-fia programokat...

Tudtok apa-fia programokat mondani?

Figyelt kérdés
Szeretnék több időt tölteni az édesapámmal
2018. febr. 1. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Aero park

Paintball

Élmény vezetés

Múzeumok (Hadtörténeti, vasút...)

2018. febr. 1. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sport, mozi, gokart, túra, attól függ mennyi idősek vagytok milyen az érdeklődési körötök.
2018. febr. 1. 22:08
 3/9 anonim válasza:
Édesapádnak vagy neked van hobbid? azt űzhetitek együtt ha van.
2018. febr. 1. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
NEKED!!!!! nem. (Nagyon sajnálom.) Tudod, ha annyit nem tudsz megirni, hogy mennyi idös vagy, apád mennyi idös és milyen beállitottságu (szabadidö eltöltésben) akkor vagy csak unatkozol most, vagy képtelen vayg egy kérdést normálisan feltenni.
2018. febr. 1. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt hittem, apa teszi fel a kérdést. Te szeretnél vele több időt tölteni a fiaként. Akkor már nem vagy kisgyerek. Hívd el sörözni. Menjetek darts-ozni, jégkorongmeccsre, kézilabdameccsre, üljetek be étterembe, hívd el színházba, vidd el horgászni, menjetek teniszezni.

Direkt írtam teljesen más programokat, mert ennyiből leszűrni semmit nem lehet.

Írj bővebben! Mennyi idősek vagytok pl.

2018. febr. 1. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

#4: Idegbeteg vagy?

Nincs a kérdéssel semmi gond.

2018. febr. 1. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok, így csak apa lánya programokat tudnék írni, de olyan jó látni hogy valaki több időt szeretne tölteni a szüleivel! :)
2018. febr. 1. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ az apádtól és tőled is: Koncert, meccs, színház, mozi, sport stb...
2018. febr. 2. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:

És Ő akar?

MErt én aztán szerethettem volna több időt lenni apámmal, neki 12 éve csak a mostohaanyám a fontos, a saját családját masszívan leszarja.

2018. febr. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!