Anya elvárják hogy apa fizessen gyerektartast tesóm miatt, de ő egy forinttal sem támogat engem (egyetemista vagyok). Mit tehetek?
"Azert mert az anyanyelvem magyar nem vagyok magyarországi."
"...de ő egy forinttal sem támogat engem "
Ha nem vagy magyarországi, akkor a forintot sem használnád, mint kifejezést.
Miért kell ilyen provokatív kamukat kitalálnod?
Ennyire üres az életed? Sajnállak, akárki is vagy!
Jézus isten, a sok feminista, szülői hála-önérzetű gyökér hogy megtöltötte a válaszszekciót. :D Tudtam én, hogy ennek az oldalnak a közössége jóformán már csak agyhalottakból áll, de hogy ennyire, nem tudtam. :D Ezzel a gyerektartási témával jó kis polgárpukkasztást lehet elérni. :D
Bár még kétségbe merem vonni a kérdés valódiságát, és ha igazam van és tényleg polgárpukkasztásnak szántad kérdező, nagyon jól csináltad! :D
Anyád mert elvált, mehet wellneszezni. A gyerektartás nem segély, ami az éhenhalástól menti meg a szülőt. A gyerek az ő gyereke is, nyilván fizetnie kell utána.
Utánad miért nem fizet? Ha nappalin tanulsz és nem csúszól éveket, akkor utánad is jár a gyerektartés, ill. rokontartás.
Miért is nem támogat anyád? Egyetemre jársz, felnevelt, tanítatott, nem éheztél, nélkülöztél.
Most maradjunk Nalad. Téged már nem köteles támogatni senki. Amiről Te beszélsz az a testvéred után jár jogosan. Jogosan követeli az anya. Az higy meg nem arra költi amire kellene, arrol is meg van a velenényem, de tiltanának.
Te mar nem vagy kiskorú. Lehet ugy is elvegezni jól az egyetemet, hogy mellette dolgoznak... nem kell kifogás, másik több ezer embernek sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!