Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy végre...

Mit csináljak, hogy végre elengedhessem magam és jó kedvű legyek?

Figyelt kérdés

Szóval én inkább otthon ülős fajta lány vagyok aki inkább játszik a haverjaival.Viszont elég rossz tanulmányi eredményem van és eddig nem voltak olyan barátaim akikkel tudtam volna találkozni, de most, hogy van, így a tanulmányi eredményem miatt nem engednek amit meg is értek és egyetértek ebben a szüleimmel, viszont mostanában látszik az eredményemen, hogy viszonylag sokat javítottam és ezt továbbra is így tervezem, hogy javítok.Viszont beszéltük a barátaimmal, hogy eléjük mehetnék a munkahelyre, ami az én sulimtól kb 15 percre van és a szüleim nem engedik és múlthéten megengedték, hogy színházba menjek a sulival, de azt mondták, hogy sehová nem mehetek csak hazajöhetek meg tanulhatok és pénteken is hazajövök mást sem hallok, hogy tanuljak, amit elég rossz hallani hiszen tanulok magamtól is és nem kell mondogatni, meg pihenni is kell...

Viszont sokszor inkább egyedül szeretnék lenni, azaz elvonulni a családtól és kikapcsolódni, de akkor is folyton zavarnak valamivel és nem tudom egyszerűen jól érezni magam, ha pedig végre sikerül is akkor pedig 2-3 percig tart, mert kitalálnak valamit és zavar, hogy folyton bejönnek hozzám.

Most anya egy héten 2x megy kondizni és pénteken meg táncolni szokott menni és igazából ilyenkor sincs nyugtom...

Szeretném végre magam jól érezni a barátaimmal és nem csak facebook-on üzengetni egymásnak.

Ez ügyben szeretném kérni a segítségeteket.

Normális válaszokat várok, amik tényleg tudnak nekem segíteni.

16/L

2018. jan. 26. 20:19
 1/4 anonim válasza:
61%
18/F Ugyanigy vagyok :)
2018. jan. 26. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Persze Anyuka eljár táncolni,kondizni,mert az olyan fontos de 16 éves két év múlva ugyis nagykorú az üljön otthon a könyv fölött és még ott is vegzálják. :O
2018. jan. 26. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Jó eséllyel anyuka azt akarja, hogy húsz év múlva, mikor már nem ők tartanak el, olyan életed legyen, ami mellett megengedheted magadnak a táncot és a kondit mint kikapcsolódást mert egyik sem olcsó mulatság.
2018. jan. 26. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

ez csak akkor fog változni, ha elköltözöl és a magad ura leszel. iparkodj jó állást találni és hamar elmenni otthonról.

tapasztalatból mondom. ugyan ez volt velem is. azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. javult az énképem és rájöttem sok olyan dologra a szüleimmel és a múltammal kapcsolatban, ami eddig mérgezett. de most felszabadult vagyok.

2018. jan. 27. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!