Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idősen is meg kell...

Ennyi idősen is meg kell szabni meddig lehet fent a gyereketek?

Figyelt kérdés
18 évesen még mindig meg kell a szülőnek mondania meddig maradhat fent a gyerek?Leginkább este szoktam netezni mert akkor érek rá.De apumnak mániája amikor neteznék akkor kikapcsolja a wifim és azt mondja már ilyenkor aludnom kellene.Nem szeretem ha gyerekként bánik velem oké jót akar nekem de szerintem eltudom dönteni mikor akarok lefeküdni aludni.Néhány órácskát akarok csak netezni és azért késő este mert ilyenkor van időm.Én is tudom,hogy nem nagyon tesz jót a szervezetemnek,hogyha hajnalban vagyok fent de ha egyszer akkor érek rá miért ne kapcsolódhatnék ki kicsit?Nem egész nap nyomom a netet csak olyankor van lehetőségem nethez ülni amikor már a többiek alszanak.
2018. jan. 24. 22:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Elnezest, #9 felreutottem mielott valaki belekotne xddd
2018. jan. 24. 23:26
 12/26 anonim válasza:
53%
#10 Ha tisztában vagy vele, miért nem azt használod? Lehet, hogy máskor nem számít sokat, de ebben az esetben pont arról van szó hogy a gyerekes viselkedést és eszetlen veszekedést mellőzve tudja a felnőtt ember érvekkel, nyugodtan meggyőzni a szüleit arról, hogy elég érett a saját idejének beosztásához.
2018. jan. 24. 23:47
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell bántani, korához képest teljesen értelmes választ kapott és az aki nem csak kötözködni akar meg is értette hogy mi a mondanivalója lényege.
2018. jan. 24. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
*adott bocsánat
2018. jan. 25. 00:00
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
A tizennyolc éves gyerek képes beosztani ésszerűen az idejét? Nem? Akkor meg kell szabni neki a lefekvési időt. A "késő este netezek néhány órácskát" nem vall jó időbeosztásra.
2018. jan. 25. 00:27
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
Ha valaki 35 évesen nem tudja jól beosztani az idejét, akkor az anyja ossza be neki?
2018. jan. 25. 00:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben a harmincöt éves önmagáért felel. A tizennyolc évesért a szülő- főleg mert egy tizennyolc éves csak akkor szeret felnőttet játszani, ha a jogait emlegeti. Ha a kötelességekről van szó, egyből gyerek lesz... És a gyerekeknek jó ha korlátokat állítanak a szülők.
2018. jan. 25. 00:39
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó beosztják ,minden beosztanak,azért nyávog az oldalon a mamahotelesek 90 %,minden második kérdes mamahotelestől ered. Érdekes nekem nem szabtak meg,de amint betöltöttem a büvös számot,le is tipliztem,azóta se néztem vissza.

35 N

2018. jan. 25. 00:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Teganp meg egy olyan kerdest olvastam itt, amit egy hajlanig netezo masnap delutan 4-ig alvo tett fel, hogy hogyan allitsa vissza a biologiai orajat... Ugyanis mar reggel 5 elott el sem birt aludni.

Nos kedves kerdezo, talan edesapad valami hasonlotol akar megovni.

2018. jan. 25. 00:57
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Ezeket én is szeretem, egész gyerekkorukban semmit nem hagynak a gyerekeknek, 17 évesen még anyát kérdezik hogy vegyenek-e fel sapkát, mert anyuci jobban tudja, hogy a pici gyerekecskéjének fázni fog-e a feje, de 18 évesen már költözzön el és intézze a saját ügyeit, főzzön magára, ossza be a pénzét, stb :D
2018. jan. 25. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!