A szüleim egyre jobban bezárnak hiába vagyok egyre idősebb. Úgy érzem, túl szigorúak és én ezt már nem bírom. Mit tehetek ez ellen? Szerintem nem látják át a helyzetem.
Lassan 15 éves vagyok és ott tartunk,hogy második éve mentem el általános iskolából egy gimnáziumba ami 30-35 km-re van az otthonomtól, úgyhogy arra gondoltam, hogy jó lenne kollégiumba járni és egy órával többet aludni minden nap. Természetesen nem engedik, mondván túl önállótlan vagyok és úgyse tanulnék. Ez még nem is lenne baj ha esetleg segítenének önállósodni (bár szerintem elég önálló vagyok) hanem inkább még azt is megszabják, hogy mikor tölthetem a telefonomat és hol... Az üzeneteim is olvassák és leszidnak ha programot tervezek úgy hogy előbb a barátaim kérdezem és aztán őket. A telefonomon nem kapcsolhatom ki a gps-t mert ugy nem látják hogy hol vagyok,nem regisztrálhatok engedély nélkül sehová. 2-3 éve csináltam egy 2. e-mail címet, hogy az a játékokhoz és ne minden vacak egy helyre menjen de ma apa törölte, mondván én ne rejtegessek előle semmit. Most telt be a pohár! Elég volt ebből. A hármasér már leszidnak de nagyon pedig nem vagyok rossz tanuló (4-5-re állok kb mindenből). A szomszéd faluba két nap veszekedés után engednek át egy pár órára csak mert nem ismerik az odavalósiakat (ugyan ez az osztálytársaimmal is). Gondolom ezek után egyértelmű, hogy a fiúkra nem is nézhetek, ha 2 fiúval irogatok (haverokkal nem több) akkor már ribi vagyok...
Már nagyon kész vagyok ettől, mit csináljak? (Próbáltam már közölni velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!