Valóban túl sokat foglalkozok magammal?
A szüleim el mindig problémànk volt ebböl. Szerintük túl sokat törödök magammal, a külsömmel.
Heti 2-3 hajmosàs, ha elmegyek otthonròl, smink (5 perc alatt megvan), illetve reggel-este arcàpolàs.
Nem àllnak otthon halomban sem a ruhàk, sem a kozmetikumok.
Ruhàra havi àtlagban olyan 5 ezret költök (de van, hogy semmit), kozmetikumok (nem sminkre) havi 5-10 között.
Odahaza amíg nem dolgoztam (gimi végeztéig laktam otthon), addig persze kevesebbet. Ruhát ünnepekre kaptam, kozmetikumok havi 1000Ft-t. .
Viszont akkor is mindig ment a Vita, hogy lehet annyit "szenvedni", még hogy szerencsém lesz, ha kifogok valakit, Aki ezt türi.
Anyu nem sminkel, illetve hajst is csak a legegyszerübb csalànsamponnal mos heti egyszer, mivel rövid a haja.
Az enyèm vékonyszàlú, hosszú, szàraz, így Kell a balzsam, az olaj.
Már nem lakom otthon, de ha hozzàm jönnek anyuék, màig megjegyzik, hogy atyaèg, ennyi ruha (fél szekrény, messze nem sok), meg hogy teli a fürdöszobapolc a cuccaimmal.
Miert tartjak ezt soknak, mikor masnal sokkal tobb van?
Nálunk ez alap. Anya már most toszogat az arctisztítóért, a pattanásaim miatt. Ruhát általában ritkában kapok, de akkor rengeteget.
12/L
Mintha magamrol olvastam volna. :D
Szempillaspiralt es szemoldok ceruzat hasznalok csak a mindennapokban, de anyamnal ez egy ora keszulodesnek es ido pazarlasnak szamit. Holott 10 perc se az egesz. Ha felrakok egy arc maszkot vagy leradirozom a borom, akkor ,, mit flancolok,, meg ,, hat olyan oreg vagy hogy neked ilyenek kelljenek,,. Azt se tudja mi mire van, nem fogja fol, hogy nem csak 40+-osoknak gyartanak ranctalanitot, holott kis csilliardszor elmondtam mar neki. Pedig neki is van mindenfele smink termeke es arc kreme, szoval tenyleg nem ertem, mire ez a piszkalodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!