Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg sokat foglalkozok...

Tényleg sokat foglalkozok magammal? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szeretem,ha jól nézek ki.Szeretem kicsit sminkelni magam,nem viszem túlzásba,csak kiemelem ami szép.Szeretem,ha jól áll a hajam,ezért szoktam vasalni.Mert egyébként úgy nézek ki,mint akit megrázott a 220(se nem göndör,se nem egyenes).Szeretem,ha csinos ruhákba vagyok.Rendszeresen ápolom a bőröm.Igen,foglalkozom magammal.Én nem érzem úgy,hogy ez sok lenne.Apám viszont azt mondja,hogy ha fele ennyit törődnék a belsőmmel,sokkal értékesebb ember lennék.Én ezt nem értem:jól tanulok,normálisan viselkedek,vannak céljaim az életben.Csupán szeretem,ha jól nézek ki:)

Reggelente kb. fél órát vagyok a tükör előtt(haj,smink,ruha,arcápolás,fogmosás),este csak 20percet.

Ti mit gondoltok erről?Szerintetek is túlzásba viszem?

15/L

2010. máj. 16. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok.Lehet,hogy arra célzott apukád,hogy a házimunkában is segíthetnél.
2010. máj. 16. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem :)
2010. máj. 16. 11:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

"ha fele ennyit törődnék a belsőmmel,sokkal értékesebb ember lennék." - Ez azért kicsit bántott,hiszen...segíteni is szoktam.

2010. máj. 16. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, minden értelemes magára kicsit is adó nő,lány ennyi időt kell, hogy foglalkozzon magával.
2010. máj. 16. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:
apukádnak fáj, h jó nő lett a lányából, akit hamarosan a fiúk "elvesznek tőle" de ez normális érzés, és próbál róla nem tudomást venni, h ugyanolyan kislánynak titulál, mint 5 éve, de te már nem vagy az. Ne haragudj rá, neki is nehéz, de itt neki kell most elfogadnia a helyzetet, hiszen ez a normális.
2010. máj. 16. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem szereti az igénytelenséget. Szóval szerintem nem viszed túlzásba. 19/N
2010. máj. 16. 12:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Ühüm...

Akkor az igénytelen, aki reggel megmossa a fogát, megfésülködik,aztán húz dolgozni/munkába ? Igénytelen az a nő, aki nem sminkeli magát ?

Ugyan már... ja, bocsi, akkor igánytelen nő vagyok. Vagy nem is vagyok nő ? a francba...

2010. máj. 16. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:

sztem sem vagy kevesebb ember attól ha sminkelsz és csinosan öltözködsz. am az egyik előttem válaszolóval teljesen 1etértek apukád csak nem akarja elfogadni.nekem is ez van:) de néha azért megölel és mondja hogy nagyon csinos meg szép vagyok ^^ ez jól esik a te apukád is ezt gondolja biztos. ÉS rám is haragudnak amiért nem főzök-sütök egész nap mit ahogy anno tették:) merthát az igaz hogy aki belül üres teljesen mind1 hogyan néz ki kívülről. lehet a csomagolás szép ha nincs a dobozban semmi.

15/L

2010. máj. 16. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 16. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
én 3 naponta vasalom, mert féltem, hogy törni kezd:) baromi gyors vagyok, reggel 10 perc, este 5 kell, hogy rendbe tegyem a fejem, fogmosással együtt.. anyukám szerint én betegesen epilálok...:D nekem ez a dilim. nem lehet, hogy a fürdőben töltött időd alatt apukád pl borotválkozni akart volna?? a reggeli késés indokolja a rossz kedvet... legyél igényes, ezzel nincs baj, arra viszont figyelj, hogy ne válj öntelt plázap.csává...
2010. máj. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!