Elengednétek a 17 éves lányotokat erre a fesztiválra nyáron?
Nem.
Romániába soha, nem akarok rosszat mondani de sokszor voltam ott és romania arról is híres a szervkereskedőkről, de mond meg neki hogy majd jövőre de mondjuk én akkor sem engedném oda inkább magyarban de csak is jövőre.
Nos, mint Romániában élő magyar ember mondom, hogy itt nem szúrnak vesén, ha meghallják hogy magyar vagy, nem vágják ki a szerveid ha egyedül mész le a boltba, nem akasztanak fel, ha nem tudod a román himnuszt. Az ország biztonságos, nem olyan éles a román -magyar konfliktus mint amilyennek elképzelitek. Vannak akik meg se b*sszák hogy milyen nemzetiségű vagy, van aki el -el ejt egy megjegyzést, de tettlegességig én, személyszerint, a fekete március óta nem hallottam.
A könnyűdrogokra kitérve. Fel kell készíteni a gyereket, hogy találkozni fog velük. De! Szeretném közölni minden kedves konzervatív, maradi szülővel, hogy egy szál füves cigaretta elszívása sokkal ártalmatlanabb, mintha italozna a gyerek, amit nyilván fog egy fesztiválon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!