Elengednétek a 17 éves lányotokat erre a fesztiválra nyáron?
"Amúgy Erdély NEM Románia!"
Akkor mégis micsoda? A közigazgatási nyelv román, a pénznem román, az autók rendszáma román, a vállalkozások és az emberek a román államnak fizetik az adót, a határon a román zászló lóg!
Igen, Erdély az Romániához tartozik, ha ez a kérdés. Amúgy meg ha vita van ebből, Erdély ugyanúgy nem Magyarország, ahogy nem Románia. Erdély az Erdély.
A fesztiválra elengedném, ha az én lányom lenne, akkor nyilván úgy neveltem volna eddig is, hogy megbízhassak benne. Persze a barátaitól is függ. Ha régóta barátok, akkor inkább.
A videobol nekem is feltunt, hogy ennek a fesztivalnak inkabb a drogozas a lenyege.
Nem vagyok fu parti, de nem feltetlen rossz dolog. Ha tenyleg nem szintetikus, jo a hangulat es a tarsasag, akkor en azt csak egy tokeletes estenek neveznem. A testedet kellemes bizserges kapja el. Mellekhatasa annyi, hogy szomjas es ehes leszel, de ez orvosolhato sok vizzel es kajaval.
Igen, bar hiaba irtam le, hogy a fu tud jo dolog is lenni, viszont en a 17 eves lanyomat nem engednem el, mert tul egyertelmu hogy szinte csak betepni mennek oda, es ha ne adj isten valami rossz felet vesznek meg a korhazba is kerulhet vagy csinalhat meggondolatlan hulyesegeket.:)
Majd egy ev mulva , amikor 18 lesz menjen, de en nem tamogatom, sajat penzebol fizessen mindent.
Szerintem felesleges megtiltani az ilyen dolgokat. Maximum felszívja magát és jövőre elmegy, ha elengeded ha nem, mert már elmúlt 18.
Nyilván beszélnék vele előtte, megkérném, hogy írjon/hívjon legalább minden nap reggel és este, hogy minden rendben van, hogy érzi magát stb.
És ha bármi baj van szóljon, érte megyünk ha kell.
A drogokról meg annyit, hogy aki normálisan van nevelve az nem fogja kipróbálni úgysem. Aki meg ki akarja próbálni, annak nem kell elmenni azért fesztiválra.
Én is voltam fesztiválokon, volt , hogy a közvetlen baráti társaságban volt valakinél drog és kínálgatta is.
Határozottan elutasítottuk, amikor kínálta és kész. Pont.
Piát, innivalót sem ittam össze-vissza, csak úgy ittam meg valamit, ha zárt flakonból a szemem előtt bontották fel a pultban, vagy én bontottam fel.
Pl energiaital, topjoy, somersby stb.. Egyértelmű, hogy nincs bennük semmi, mivel én bontottam fel.
Óvatosnak kell ilyenkor lenni, ha leteszed valahova a poharad, akkor utána már ne igyál belőle, ha őrizetlenül hagytad. stb
Ilyen alapdolgokat elmondanék neki és mehetne.
Feleslegesnek tartom a tiltogatást, inkább legyen életképes és vigyázzon magára, ne csináljon hülyeségeket.
Valamikor végülis el kell kezdenie fetrengeni a hányásban, dugni gumi nélkül részegen vagy betépve. Engedd csak el, hát miért is lenne a te felelősséged, hogy cseszi el az életét. Legalább nyugodtan nézheted a barátok közt ismétlésmaratont.
Ne aggódj miatta, könnyen be fog illeszkedni, és még lehet, hogy üzletet is nyit, ha megfelelő kapcsolatokat tud kiépíteni.
A fenti természetesen irónia. Hogyhogy nem félted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!