Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 17 éves lányoto...

Elengednétek a 17 éves lányotokat erre a fesztiválra nyáron?

Figyelt kérdés
a barátaival menne, Romániában van ez a fesztivál, a határtól nem messze lakunk. Vonattal/ busszal mennének.
2018. jan. 18. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy Erdély NEM Románia!"

Akkor mégis micsoda? A közigazgatási nyelv román, a pénznem román, az autók rendszáma román, a vállalkozások és az emberek a román államnak fizetik az adót, a határon a román zászló lóg!

2018. jan. 18. 16:03
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Igen, Erdély az Romániához tartozik, ha ez a kérdés. Amúgy meg ha vita van ebből, Erdély ugyanúgy nem Magyarország, ahogy nem Románia. Erdély az Erdély.

A fesztiválra elengedném, ha az én lányom lenne, akkor nyilván úgy neveltem volna eddig is, hogy megbízhassak benne. Persze a barátaitól is függ. Ha régóta barátok, akkor inkább.

2018. jan. 18. 16:12
 13/24 anonim válasza:
12%
Úgy láttam a videóban,hogy az erdőben sátoroznak és Erdélyben/Romániában nagyon sok a medve főleg mostanában szaporodtak el. Én nem engedném el a gyerekemet, ha az erdőben aludnának.
2018. jan. 18. 16:16
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Sok ilyen fesztivalon voltam, nem 17 evesnek valo. Ahogy az egyik valaszolo irta ott a drog kellek. Ne hogy elhidd, hogy ha elmegy ide csak vizet fog fogyasztani... Nem hiszem, hogy veletlenul akar ilyen fesztivalra menni.
2018. jan. 18. 21:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2018. jan. 19. 00:20
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

A videobol nekem is feltunt, hogy ennek a fesztivalnak inkabb a drogozas a lenyege.

Nem vagyok fu parti, de nem feltetlen rossz dolog. Ha tenyleg nem szintetikus, jo a hangulat es a tarsasag, akkor en azt csak egy tokeletes estenek neveznem. A testedet kellemes bizserges kapja el. Mellekhatasa annyi, hogy szomjas es ehes leszel, de ez orvosolhato sok vizzel es kajaval.

Igen, bar hiaba irtam le, hogy a fu tud jo dolog is lenni, viszont en a 17 eves lanyomat nem engednem el, mert tul egyertelmu hogy szinte csak betepni mennek oda, es ha ne adj isten valami rossz felet vesznek meg a korhazba is kerulhet vagy csinalhat meggondolatlan hulyesegeket.:)

Majd egy ev mulva , amikor 18 lesz menjen, de en nem tamogatom, sajat penzebol fizessen mindent.

2018. jan. 19. 01:32
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
17 évesen biológiailag érett, értelmileg éretlen az ember, úgyhogy nem engedném el.
2018. jan. 19. 06:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges megtiltani az ilyen dolgokat. Maximum felszívja magát és jövőre elmegy, ha elengeded ha nem, mert már elmúlt 18.

Nyilván beszélnék vele előtte, megkérném, hogy írjon/hívjon legalább minden nap reggel és este, hogy minden rendben van, hogy érzi magát stb.

És ha bármi baj van szóljon, érte megyünk ha kell.

A drogokról meg annyit, hogy aki normálisan van nevelve az nem fogja kipróbálni úgysem. Aki meg ki akarja próbálni, annak nem kell elmenni azért fesztiválra.

Én is voltam fesztiválokon, volt , hogy a közvetlen baráti társaságban volt valakinél drog és kínálgatta is.

Határozottan elutasítottuk, amikor kínálta és kész. Pont.

Piát, innivalót sem ittam össze-vissza, csak úgy ittam meg valamit, ha zárt flakonból a szemem előtt bontották fel a pultban, vagy én bontottam fel.

Pl energiaital, topjoy, somersby stb.. Egyértelmű, hogy nincs bennük semmi, mivel én bontottam fel.

Óvatosnak kell ilyenkor lenni, ha leteszed valahova a poharad, akkor utána már ne igyál belőle, ha őrizetlenül hagytad. stb

Ilyen alapdolgokat elmondanék neki és mehetne.

Feleslegesnek tartom a tiltogatást, inkább legyen életképes és vigyázzon magára, ne csináljon hülyeségeket.

2018. jan. 19. 08:51
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Valamikor végülis el kell kezdenie fetrengeni a hányásban, dugni gumi nélkül részegen vagy betépve. Engedd csak el, hát miért is lenne a te felelősséged, hogy cseszi el az életét. Legalább nyugodtan nézheted a barátok közt ismétlésmaratont.

Ne aggódj miatta, könnyen be fog illeszkedni, és még lehet, hogy üzletet is nyit, ha megfelelő kapcsolatokat tud kiépíteni.

A fenti természetesen irónia. Hogyhogy nem félted?

2018. jan. 19. 12:52
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Engem anno nem engedtek fesztiválozni, nem is bánom. Én se engedném a gyereket. 17 éves, nem kicsi már, de akkor se. Még nem elég érett hozzá szerintem.
2018. jan. 19. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!