Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitseték légyszives. Mit...

Segitseték légyszives. Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Május végén leszek 18.

Van egy barátom. 2 hetente találkozunk 3 napra. Mert kint dolgozik.

A szüleim folyton minden egyes nap lecsesznek valamiért. Mindig megkapom hogy én soha nem fogom vinni semmore sem. Es egy 0 nulla vagyok. Barátomtól már lassan el akarnak tiltani pedig így is ritkán látjuk egymást. A barátom normális, becsületes. Nem a mai szakadt "kislány"-ok közé tartozik. Normális férfi de komolyan. (Szüleim szerint is). És 20 éves. Azt mondják az elfogadható lenne még ha 2 hetente találkoznánk. Mondtam nekik hogy nálam pont hogy ez a szitu. Ha elmegyek valahova és nekik nem tetszik egyből jön az hogy rád hívom a rendőrséget! Soha nem mehetsz többet sehova! Nem találkozhatsz senkivel sem!

Mit csináljak? Nagyon elegem van már.

Minden nap rosszul érzem magam emiatt. Mindig rossz kedvem van és sokszor sírok emiatt.

Ha 18 leszek és azzal fenyegetnek hogy rendőrt küldenek rám, a rendőrök elfognának engem? Lecsuknának? (Ugyanis a szuleim képesek lennének arra hogy azt mondják hogy én elszöktem.) Pedig én nem vagyok az ilyen fajta. Sokszor szót fogadok a szüleimnek, de már kezdem úgy érezni hogy túlzás amit csinálnak. Iszonyatosan érzem magamat és már lelkileg is ki vagyok mivel éveken át ezt kaptam. Mit tegyek?

2018. jan. 9. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ez egy tipikus eset. Összejöttél egy sráccal aki külföldön él, te meg még fiatal vagy és tanulnod kéne. Ehelyett rá vagy kattanva a srácra és szökést tervezel meg sírdogálsz, szóval van itt minden csak a saját életeddel nem foglalkozol. Nem csodálom, hogy kicsit odavannak a szüleid.

Az a baj, hogy nem látod reálisan a dolgokat. Nem kaptál hosszú pórázt és most szabadulni akarsz az első sráccal aki normálisabb veled, azt hiszed ez a megoldás, majd boldogan éltek. Hol? Miből? Mész oda sokadiknak a kisszobába és takarítasz érettségivel? Ettől próbálnak óvni a szüleid és igen úgy, hogy próbálnak korlátozni abban, hogy a srác után szaladj. Most tanulnod kéne és jól érezni magad a suliban a barátokkal, felépíteni az életed. Mindent csinálsz csak ezt nem.

Bocs de én nem fogom a szüleidet szidni. Az éremnek két oldala van. Te most csak a sajátodat mutatod be. Nekem sem tetszene, ha a tini gyerekem ilyesmivel lenne elfoglalva. Majd pár év múlva belátod.

2018. jan. 10. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Szuper, de mégis miből! terveztél kinn megélni? Szakma, nyelvtudás nélkül maximum szétteheted a lábadat, aztán helló.
2018. jan. 10. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Most csak én nem értem mi a bajod, vagy te nem írtad le normálisan? Mit kellene csinálnia a szüleidnek? 17 éves vagy, de kéthetente 3 napot együtt lóghattok, a pasidnak nincs is több ideje, mert külföldön van, akkor mi a gond?
2018. jan. 10. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Isten szeret, megbocsát nektek minden bűnt. Fogadd be Jézus Krisztust a szívedbe.
2021. dec. 31. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Eltelt 4 év, mi újság?
2021. dec. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!