Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyukám 21...

Normális, hogy anyukám 21 éves koromban is így viselkedik? Mi a véleményetek a szituációról?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, elég messze élek az (egyetem miatt) a városomtól, a barátaimtól. A barátaim szinte minden héten találkoznak, de én csak ritkán tudok velük lenni, mert nem tudok hazajárni gyakrabban a távolság meg a tanulás miatt. Most vizsgaidőszakban a barátaim szerveznek egy három napos kiruccanást és hívtak engem is. Anyukám első kérdése, amikor beszéltem neki erről az volt, hogy : De ugye csak egy napra mész? Aztán miután mondtam, hogy szeretnék ott lenni az egészen azt mondta, ez felelőtlenség, hogy 3 napot nem tanulok és nem gondolja, hogy ott fogok tudni tanulni, de rám hagyta a döntést, persze tudom, hogy ha elmegyek az egészre, akkor majd folyton húzza a száját és megjegyzéseket tesz. Nekem nagyon fontosak a barátaim és hiányoznak, alig vagyok velük. Vagy túl sokat akarok és Neki van igaza?

2018. jan. 9. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Menj el! Az én anyám is ilyen, pedig én könnyebb szakra járok, mint te. Nrki is az az első kérdése, hogy minek kell ott aludni. Meg levegőt venni se engedne legszívesebben, haza telefonál, hogy tanulok-e. Ezzel csak az ellenkezőjét éri el, még nem rudott rájönni.

Azt mondjuk én sem értem, hogy másnak, hogy van ideje 2 hétre Dominicára vagy csak egy hétre is elutazni.

De 3 nap semmi, az egy hétvége. Én biztos elmennék, Sorstárs! ☺️ Kitartást!

2018. jan. 9. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
"Nekem nagyon fontosak a barátaim" Pont vizsgaidőszak alatt? Utána már nem lesznek azok? Ha ennyire nem tudsz rangsorolni, hajrá.
2018. jan. 9. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

Nyilván felfogja, de nem mehet el kikapcsolódni egy hétvégére?

A vizsgaidőszak 2 hónap egy hét híján , ki bírja ki addig a négy fal között??? Kell is kimozdulni, komolyan!

2018. jan. 9. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Nézd, ez a dolog a 2 félen múlik. Anyád a 21 év alatt megszokott kerékvágásban megy tovább. Ha te eddig semmiféle eredményes lépést nem tettél a róla való leválás érdekében (természetesen tiszteletben és szeretetben tartva a köztetek levő, részben függőségi kapcsolatot), akkor ne csodálkozz. Arra már nem is merek rákérdezni, hogy hol van férfiember anyád mellett (?).
2018. jan. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!