Szülők. Mit gondolnátok, ha a 15 éves lányotoknak Kim Heechul lenne a példaképe?
Nincs lányom és nem tudom ki ez a csávó. Amint kiderült egy gyors keresés után k-pop énekes. Szóval egyrészt örülnék, hogy ha ilyen felületes szinten is, de érdeklődik a lányom ázsia iránt:DD
Ha ez a srác morálisan nem közvetít módfelett káros dolgokat akkor semmi problémám nem lenne vele.
Ha tényleg nem egy balhés énekes, akkor inkább ő legyen a példaképe, mint a lelketlen cemende Palvin Barbi...
#9 Hát nekem nagyon hasznos volt, amit a 9-es hozzászóló írt, ugyanis mindaddig, ahogy olvastam azt hittem, hogy Kim Heechul egy csaj. Ezután rákerestem googleban, és már jobban érzem magam. Elég szimpatikus csávó és szerintem most itt a gyakorin jópár rajongót szerzett magának.
Egyébként annak idején mi is rajongtunk valakiért. Jobb esetben csak a zenéjéért, úgyhogy a hőfok változó volt.
Ha nem valami elmebeteget kezdene el követni a gyerekem, és nem csinálna kimondott őrültségeket miatta, én hagynám.
A példakép alatt egyébként azt kell érteni, hogy a zenéjén kívül másban is utánozza? Mert gondolom kapcsolódik ide valami stílusirányzat is.
Jaj, hagyjuk már a szokásos rasszista dumát, hogy minden ázsiai egyforma/lánynak néz ki. :))))
Én nem bánnám. Nem vagyok ELF, de kedvelem Heechult, mert vicces és érdekes személyiség. És 15 évesen már el tudja dönteni, kire nézzen fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!