Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek, ha a...

Szerintetek mit tegyek, ha a férjem bunkón szól rá mindenért a fiamra? Hiába kérem, hogy ne beszéljen így vele, még neki áll feljebb. A férjem a fiam mostohaapja.

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 23:16
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
73%

Majdnem minden kommentet végig olvastam, a tiédet is.

A 25-ös válaszoló keményen fogalmazott, de igazat írt.

Anyatigris típus vagyok-voltam, ezért írom, ha az én gyerekemet ilyen helyzetbe hozná a mostohaapja, nem érdekelne se ház, se szülő, se senki, ilyen barom ember mellett nem maradnék.

Szerinted miben nő fel a fiad, ha ez így folytatódik? Szegény gyerek nem csinál semmi kiugróan magas rosszaságot, mégis hagyod, hogy így beszéljen vele, megalázza? A kissrác meg kapkodja a fejét, hogy ezt most miért kaptam?

Egész életére kihat, de ha nem hallgatsz ránk, akkor tűrj tovább, de a gyereket mindenképpen védd meg, mert nem tehet semmiről.

2018. jan. 5. 18:04
 42/47 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó vagyok.

Csak hogy alátámasszam, amit leírtam. A lányom kiskamaszként rossz jegyet hozott haza, apját (saját apját), azaz közös gyerekünket ezért akarta pofon vágni, mert valami rosszat szólt a lányunk, apja frusztrált volt már egy ideje, munkahelyi gondok, stb. Láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, figyeltem az oda-vissza kiabálásukat. Az apja ment feléje, én közéjük álltam, én kaptam a jó nagy pofont.

Sosem ütött meg egyikünket sem addig. Nna, erről beszélek. Ennek ez lesz a vége nálatok is.

2018. jan. 5. 18:12
 43/47 anonim ***** válasza:
90%

jav.: apja (saját apja)

bocs, elírtam

2018. jan. 5. 18:17
 44/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsát.így könnyebb lesz a döntés mert már tudom, hogy ilyen ember mellett nem lehetünk boldogok. Nehéz lesz lépni,de megteszem.Ketten a fiammal sokkal boldogabbak leszünk mint így,mert ez egyenlő a nullával.
2018. jan. 5. 22:43
 45/47 anonim ***** válasza:
61%

Én férfiként a következőket gondolom:

1. A saját gyerekem az első.

2. Ha nő lennék, akkor elválnék egy olyan "embertől" aki nem képes normálisan, emberként kezelni a másikat.

3. Ha a feleségem lenne ilyen, akkor is elválnék azonnal mert nem akarnék ilyen emberrel együtt élni, ilyen emberre pazarolni az időmet.

2018. jan. 5. 22:45
 46/47 anonim ***** válasza:
90%
Válj el tőle, mert így mind a ketten tönkrementek lelkileg, a fiad is, meg te is. Egy gyereknek pláne fontos a jó példa, nem mindegy, mit lát a környezetében. Neki most alakul ki a személyisége, egy életre hatással lehet rá a bunkó bánásmód, ami ráadásul nem jogos, hiszen nem is érdemelte meg.
2018. jan. 6. 03:08
 47/47 anonim ***** válasza:
68%

Eddig senki nem írta!

Emberek,mi köze az új pasinak a gyerekneveléshez?

Nem az ő gyereke!

Milyen jogon akar ő beleszólni a te gyereked nevelésébe?

Ha nem kifejezetten rossz gyerek(pl csavarog,lop,agresszív,stb) ezen felül semmi köze az új élettársnak a gyereknevelési módszereidhez!

Én a helyedben csak olyan férfivel ismerkedtem volna,aki tiszteletben tudja tartani,hogy van egy hozott gyereked,akihez neki semmi köze nincs!

2018. jan. 6. 04:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!