Szerintetek mit tegyek, ha a férjem bunkón szól rá mindenért a fiamra? Hiába kérem, hogy ne beszéljen így vele, még neki áll feljebb. A férjem a fiam mostohaapja.
Majdnem minden kommentet végig olvastam, a tiédet is.
A 25-ös válaszoló keményen fogalmazott, de igazat írt.
Anyatigris típus vagyok-voltam, ezért írom, ha az én gyerekemet ilyen helyzetbe hozná a mostohaapja, nem érdekelne se ház, se szülő, se senki, ilyen barom ember mellett nem maradnék.
Szerinted miben nő fel a fiad, ha ez így folytatódik? Szegény gyerek nem csinál semmi kiugróan magas rosszaságot, mégis hagyod, hogy így beszéljen vele, megalázza? A kissrác meg kapkodja a fejét, hogy ezt most miért kaptam?
Egész életére kihat, de ha nem hallgatsz ránk, akkor tűrj tovább, de a gyereket mindenképpen védd meg, mert nem tehet semmiről.
Utolsó vagyok.
Csak hogy alátámasszam, amit leírtam. A lányom kiskamaszként rossz jegyet hozott haza, apját (saját apját), azaz közös gyerekünket ezért akarta pofon vágni, mert valami rosszat szólt a lányunk, apja frusztrált volt már egy ideje, munkahelyi gondok, stb. Láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, figyeltem az oda-vissza kiabálásukat. Az apja ment feléje, én közéjük álltam, én kaptam a jó nagy pofont.
Sosem ütött meg egyikünket sem addig. Nna, erről beszélek. Ennek ez lesz a vége nálatok is.
jav.: apja (saját apja)
bocs, elírtam
Én férfiként a következőket gondolom:
1. A saját gyerekem az első.
2. Ha nő lennék, akkor elválnék egy olyan "embertől" aki nem képes normálisan, emberként kezelni a másikat.
3. Ha a feleségem lenne ilyen, akkor is elválnék azonnal mert nem akarnék ilyen emberrel együtt élni, ilyen emberre pazarolni az időmet.
Eddig senki nem írta!
Emberek,mi köze az új pasinak a gyerekneveléshez?
Nem az ő gyereke!
Milyen jogon akar ő beleszólni a te gyereked nevelésébe?
Ha nem kifejezetten rossz gyerek(pl csavarog,lop,agresszív,stb) ezen felül semmi köze az új élettársnak a gyereknevelési módszereidhez!
Én a helyedben csak olyan férfivel ismerkedtem volna,aki tiszteletben tudja tartani,hogy van egy hozott gyereked,akihez neki semmi köze nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!