Szerintetek mit tegyek, ha a férjem bunkón szól rá mindenért a fiamra? Hiába kérem, hogy ne beszéljen így vele, még neki áll feljebb. A férjem a fiam mostohaapja.
Nem értem mi a frászkarika itt a kérdés!
A pasi bunkó veled is és a gyerekeddel is.
Mi a kérdés???
Normális ember nem tűri és lelép.
Megélhetési kva pedig pofáját befogja ás tűr.
Ennyi, nincs ezen mit ragozni.
"a szüleim nem szeretnék, hogy elváljunk"
És te mit szeretnél Drága? Bunkoval élni,aki beszabályoz mint egy börtönben,és kozli h el is mehetsz ha nem tetszik. Vagy mgvárni mig a manusz vág ki titeket mert megunja a nyugot a nyakán,v lever titeket mert meg mukkantok és ot épp irritálja ,az ilyen nőket sose értettem meg agyilag,én inkább lennék helyedben egyedül mint szar házasságban ahol még szabályoznak is és nem egyenrangu társ vagy. :O Hasonlo miatt válltam el az első férjemtől.
Mekkora bunkó némely válaszoló,...
Kérdező:Beszélj vele, ha ezen nem változtat, én ott hagynám, mert ki tudja, tényleg nem e lesz rosszabb...
Te vagy tipikusan az a nő, aki annyira hülye, hogy meg is érdemli, amit kap. Az egész környezeted le akart erről beszélni, te mégis hozzámentél egy bunkó, paraszt, idegbeteg gyökérhez, aki terrorizálja a gyerekedet, sőt téged is. Ráadásul közös házat vettetek.
Te vagy az a fajta, aki csak azért se hallgat az okos szóra, utána meg rinyál éjjel-nappal. Az a fajta, akit akkor se sajnálnék, ha ütne-verne a férjed, mert nem félelemből nem mersz lépni, hanem mert elcseszettül ostoba és buta vagy.
Az egyetlen, akiért kár, az a gyereked. Hogy ilyen helyzetbe merted hozni, az felháborító. Hát milyen anya vagy te bmeg? Szülsz egy gyereket, aztán arra kényszeríted, hogy egy agresszív, ostoba, szadista mostohaapával éljen együtt, csak mert neked kellett a farok meg a közös ház?
A saját életedet úgy cseszed el, ahogy akarod, felőlem csinálhatsz magadból cselédet meg szexrabszolgát akármilyen suttyó fa** kedvéért, de hogy a gyerekedet belekényszerítetted ebbe a helyzetbe... undorító vagy. Szégyellheted magad. Remélem, ha felnő a fiad, nem fog rajta meglátszani, amit műveltetek vele és képes lesz normális életet élni. Titeket pedig remélhetőleg otthagy a francba, amint lehetősége lesz rá. Élj csak boldogan az agyhalott férjeddel. Hülye pi**a.
Ez egy bizonyos pontjaiban működésképtelen kapcsolat, amit valójában csak nem érzékelsz folymatosan mert néha megvan az illúzió.
Legalább önmagaddal legyél őszinte, ha a hétköznapokban egy ilyen egyszerű helyzetet nem tudtok kezelni, mert a férjedben semmi belátás, illetve azt mondja ha nem tetszik váljatok el, akkor mi lenne egy komolyabb helyzet esetén?
Homokba dughatod a fejed, mintha ez az egész nem lenne, a gyerek majd felnő és kirepül, de ha nem itt, akkor az élet más területén fog szembejönni ugyanez a probléma a férjeddel.
Az ideális az lenne, ha tudnátok dolgozni ezen a problémán és a férjedben lenne belátás.
Én nem mondom, hogy válj el, de sajnos vannak fejlődésre képtelen emberek, és a látszat ellenére ez egy óriási probléma.
Tapasztalatból írom, sajnos az én apám is ilyen volt, illetve most is az.
A saját problémáival képtelen volt szembenézni, ellenben egyre csak eltorzult a viselkedése és vele a családunk is.
Ma már óriási problémákkal küzdünk, ő is, és a család többi tagja is.
Itt nyílvánosan nem fogom leírni, de hidd el ez egy sokkal komolyabb probléma mint elsőre tűnik, vedd te is komolyan, évtizedekre meghatározhatja az életeteket, egészségeteket.
Embeeeer...nagyon bunkó itt néhány ember, még egy nagyon pici empátiára se képes, ők azok akik elküldik a gyereket a bányába dolgozni 12 évesen, ha fagyit szeretne...
a kérdésre válaszolva, én 20 vagyok anyám kb 10 éve van együtt az urával, és ugyanez van/volt a helyzet, mint nálatok. Nagyon rossz a viszonyunk, a karácsony is rendszeresen veszekedésbe torkollij apróságok miatt, ami miatt csesztet az ember. Nem egyszer volt, hogy triviális dolgokért kaptam tőle sallert, mikor még kisebb voltam, holott próbálkoztam azzal az elején is, hogy elfogadjam, de mostmár meg sem próbálom. De általába az a baj, ha egy olyan férfi van egy anya és egy gyerek mellett, akinek nincs, meg sem próbálkozik azzal, hogy kicsit alkalmazkodjon, hanem ő a férfi, a bika, akinek nincs olyan, hogy bárki is hozzá alkalmazkodjon, pedig ha kell a ló, jön a szekér is vele együtt. Én azt mondom, a gyerekedet kell, hogy nézd, az oké, hogy szereted az embert, én is imádom az anyámat, az ember nélkül persze, de már beletörődtem, hogy a nyakamon marad, de állandóan marakodunk, amit ő vált ki, és ráadásul 18 évesen próbálkozott elkezdeni engem “nevelni”. Nem jó ez neked, te magad is láthatod. Én nem ismerem a gyerekedet, de lehet rád is haragudni fog, ha nagyobb lesz. Én régebben haragudtam anyámra, hogy ez így jó neki, igaz, a vitában mindig mellettem van, de sokszor az sem elég. Beszélgess el a fiaddal, kérdezd meg, hogy hogy érzi magát ebben a helyzetben, stb.
Miért vagy együtt vele? De őszintén!
Tiszteld meg magad és a gyereked azzal, hogy normális környezetben, normális közegben éltek.
Nincs szükséged erre a lőcsre. Találsz másikat, a pasik jóformán másznak a nők után. Az is akiről írsz. Én már rég a fejébe húztam volna a lábost és kibsztam volna a holmiját a ház elé egy ilyen után, velem nem viselkedne így senki egynél többször, főleg nem a gyerekemmel.
Ne legyél áldozat, nem vagy te szolga! Állj a sarkadra és dobd ki. Szerinted a gyerekednek milyen érzés, hogy az anyja egy ilyen idiótát tartogat a lakásban? Nekem az első gondolatom az lenne, hogy anyám annyira elesett, hogy még engem is beáldoz csak hogy neki legyen valakije.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!