Hogyan tegyem fel a kérdéseket anyámnak, hogy ne legyen veszekedés belőle, és válaszokat kapjak?
A kérdéseim.
Miért nem szeret?
Miért nem foglalkozik velem?
Miért nem érdekli, mi van velem?
Miért nem kérdezte meg hónapok óta egyszer sem ,hogy hol élek, jól vagyok e...stb?
Éhen is halhatok, lebetegedhetek, történhet velem bármi az sem érdekelné?
Sosem gondol rám? Nem szoktam az eszébe jutni?
Ha mégis néha eszébe jutok, mit gondol rólam?
Ha meghalnék az sem érdekelné?
Nem szokott lelkiismeret furdalása lenni soha azért mert anyaként megbukott?
Azt szeretné ,hogy végleg elveszítsen engem?
Azért, mert ő 18 éves volt, amikor az anyukája meghalt és ezért boldogtalan, engem büntet, hogy nekem se legyen anyám? (mert hogy gyakorlatilag nincs és nem is volt, csak elméletileg)
Nem szeretne az anyukám lenni?
Csak ezekre a kérdésekre szeretnék tőle választ kapni, elég nehéz eset... Facebookról letiltott.. Az utcán nem köszön vissza..
Van egy másik facem, gondoltam arról írok neki..
Csak nem akarom ,hogy azt higgye ,hogy veszekedni akarok vele... semmi mást nem szeretnék, csak őszinte válaszokat... Nem akarom, hogy félre értsen, csak szeretném, hogy megértse, hogy ha mást nem kaphatok tőle akkor legalább hadd tudjam meg az igazságot, hadd tudjam a válaszokat.. Hogy utána megnyugodhassak és pontot tehessen az ügy végére, vagy ha hajlandó, újra építhessük a kapcsolatunkat.. Mert szenvedek miatta...
21/N
Kérdező! Ez a kérdés is a Tied volt? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Tudom, hogy nehéz, de szerintem hagyd a fenébe. Nekem az "apám" ilyen. Keress elfoglaltságot, ami eltereli a figyelmedet erről a problémáról. Hidd el, az sokat segít. Nem éri meg rágódni rajta, mert elveszi az energiádat más dolgokról. Pedig annyi sok szép dolog van, amiért érdemes élni. Most, hogy ünnepek vannak, kicsit felerősödtek ezek az érzéseid. Persze valamilyen szinten mindig rossz lesz, de nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!