Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Soha sem kapunk ajadekot,...

Soha sem kapunk ajadekot, szerintetek ebbol szarmazhat valami baj?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsa kerdes, de kifejtem. Soha se unnepeltunk semmit, igy anyaek ilyen alkalmakkor nem adtak ajandekot, se szulinapra se semmire. Azt mondtak, h lehet maskor is ajandekozni, de vegulis evek ota semmi ajandekkal nem leptek meg. Nyilvan adnak penzt ruhara, vagy ilyesmi, de ertitek. Egy gyerek onbecsulesere ez lehet hatassal? Marmint ertitek, ez is egy mondja a szeretet kifejezesenek, amit nem nagyon erzek, az ellenkezojet mondjuk igen. :D Nekem eszembe jut ajandekot adni nekik, mi leptuk mar meg oket tesommal. Mondjuk ezek is ritka alkalmak, mert anyukam nemigazan ertekeli. Szerintetek ronthat e ez egy gyerek onbecsulesen, vagy nem?:D
2017. dec. 24. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Előbb nézd meg az értelmező szótárban mit jelent az önbecsülés szó, mert láthatóan fogalmad sincs róla.
2017. dec. 24. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem igen, mert pl. tarsasagban, ha be "kell" szamolni arrol, hogy nalatok hogy telik a karacsony, szulinap, mit kaptal, adtal, akkor csak nyelhetsz nagyokat, harithatod a temat, vagy hazudhatsz valamit, vagy pironkodva bevallod az igazad. Egyikbol sem jossz jol ki, borzaszto ciki the lenni, mikor az ember kivulallo.
2017. dec. 24. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
*ciki tud lenni
2017. dec. 24. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen.hiszen lelkileg megvisel. ami érthető.

Sajnalom hogy igy nőttél fel

2017. dec. 24. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

De ha nem kell meselned rola senkinek, akkor is eleg degradalo, hogy a sajat szuleid nem unnepelnek meg es nem is ajandekoznak meg teged. Ez nagyon rossz erzes lehet.

Mi unnepeltuk a karacsonyt, szuletesnapot, mikor gyerek voltam, de soha nem volt tipikus unnepi etel, mindig csak olyasmi, amit hetkoznap is eszunk. Nem is mondtam ezt el egy baratomnak sem, inkabb azt hazudtam, hogy persze mi is ilyenkor toltott kaposztat, bejglit stb.-t eszunk. Holott volt, hogy csak szendvicset ettunk vagy paprikas krumplit.

2017. dec. 24. 21:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, tarsasagba tenyleg kinos volt. :D Emiatt ereztem magam sokszor kivulallonak, mondjuk nagymamamek unnepeltek, szoval azt mondhattam. :D
2017. dec. 24. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
#5 ös szerintem nem ciki hogy egyszerűbb ételeket ettetek. Én ma pl nem is főztem ugyanis nem volt időm. Egyhuzamban dolgoztam négy napot, tizórában este nyolcig, volt hogy reggel kilenctől este kilencig. Szenteste egyig. Mikor főztem volna és miből? Három napja nem is mosogattam. Úgyhogy ki mit talált azt ettünk. Volt ajándékozás, szaloncukor, mindenki jól érezte magát.
2017. dec. 24. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

Igen származhat belöle baj, mert itt rinyálsz a gyakorin, mert nem kaptad meg a több százezres ajándékot amit kinéztél. Na vágódjál lefele halózni, kész a halászlé!

Apád

2017. dec. 24. 22:04
 9/13 A kérdező kommentje:
hozzatennek akkor annyit, h itt inkabb a gesztus a lenyeg szerintem. :D
2017. dec. 25. 00:25
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Majd adok én neked mingyá gesztust ha éjjel fél egykor még mindig fönn vagyol. Hólnap megyünk a csupiékhoz, alugyá már végre!
2017. dec. 25. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!