Miért baj az, ha meztelenül alszom?
vannak szégyenlős emberek, akiket más látványa is zavarba hoz.
amúgy mióta egyedül lakom 1 alsóba vagyok otthon, és abban is alszok. ha valaki jönne, (pl főbérlő) akkor felveszek egy nadrágot.
Gondolom azért volt elképedve, mert kb. bárki benyithat a szobádba (ő, apukád, tesód, nagymamád, osztálytársad, szomszédod...), te meg ott fekszel az ágyon meztelenül.
Vagy csak simán nem számított rá, hogy bemegy a kislányához, és ott látja az ágyon pucéran kiterülve. Van aki szégyellős és nem fogadja jól, ha a kamaszodó gyereke "szebbik" felébe nyer bepillantást.
Azzal önmagában nincs gond (szerintem), hogy meztelenül alszol, sokan alszanak úgy, csak akkor vagy zárd az ajtódat vagy beszéljétek meg, hogy ne nyisson be senki csak úgy. Gondolom azért te sem örülnél neki, ha anyukádon kívül más meglátna pucéran.
Azért otthon csak nem nyit rá egy osztálytárs vagy szomszéd...
Szerintem annyi volt anyukád "baja", hogy decemberben alszol így és tipikus "jaj, gyerekem, megfázol" módba kapcsolt. Ez egyénfüggő, én például télen a felfűtött házban is csak két takaróval tudok aludni, pedig nincs idebent hideg. Nem mondta anyud esetleg hogy mi ezzel a problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!