Szuleim elolvastak a levelezesem mit tegyek? Tobbi lent
Sziasztok
16 vagyok es 1,5 eve vagyok egyutt a baratommal.. mar fel evvel azelott ismertuk egymast h osszejottunk.. szuleimnek egybol bemutattam es nagyon jo kapcsolatot apolnak szerencsemre... en is teljesen jol kijovok a szuleivel mindenki tamogatta ezt a kapcsolatot:) tegnap veletlen elfelejtettem bezarni a messengert a tableten anyukam meg arrol nezte a racepteket.. a baratommal mar 2 hete nem lattuk egymast.. igy mar persze mindketten kivanjuk a masikat (szuzek vagyunk!!!!) irt olyanokat is mint pl “alig varom h ujra ott fekudjek melletted es ujra megmarkoljam a popsid” es egyeb ilyen dolgokat... edesanyam megnyitotta es meglatta majd mikor kimentem odaadta h “irt a baratod khm” es el fordult... szerintetek haragszik vagy beszelnem kene vele? Szerintem termeszetes h 1,5 ev utan azert ha nem is szex de petting mar volt es h ket het utan mar kivanjuk egymast csak nemtudom h anyukamnak mi errol a velemenye ! Koszonom a valaszokat :)
Máskor ügyelj arra, hogy anyud ne olvadhassa el az ilyen üzeneteket. Egyébként nincs semmi tennivalód. Nyilván ez is a párkapcsolat része, csak rajtatok kívül senkire sem tartozik.
21N
Szia. Hát mint az előttem lévő, én is megsértve érezném magam, ha beleolvasnának a levelezésembe. Szerintem ez nem volt szép anyukád részéről. Ne tegyél semmit, nyilván ők is tisztában voltak vele, hogy nem csak beszélgetni szoktatok, most csak meg is bizonyosodtak róla.
Ui.: Anyukám az én szobámba még kottonos dobozt is talált anno.:D Eleinte gáz volt, mikor szembesített vele, 2-3 nap és elfelejtettük az egészet. Nálad is így lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!