Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért olyan mintha...

Anyám miért olyan mintha belenne lőve?

Figyelt kérdés
Néha olyan mintha belenne rugva vagy en nem tudom. Furan beszel meg a tekintete is fura. Aztan alszik es jobb. Egyik percben semmi baja a masikba meg mar ilyen. Sokat dologtik tanar. Volt egy szivmutete (nem sullyos) ennyi. Ez igy havomta tuti. Alkohol szaga nincs. Ma lattam hogy iszik egy korty olyan jack denielst vagy kit meg sort de sort minden nap iszik. Egyszer volt berugva meg tavaly akkor lenyomott egy fel uveg paleszt. Mitol lehet eu? Amikor ez van rohadtul bevagyok szarva. 14 vagyok o 53 evesm
2017. dec. 22. 11:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hat mert dolgoznia kell es akkor reggek is dolgozik. De van amikor mar 2 kor fent van.
2017. dec. 22. 13:04
 12/25 A kérdező kommentje:
Es de szokott horkolni
2017. dec. 22. 13:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha horkol, akkor lehet alvási apnoé.

Semmiképp se normális, hogy hajnali kettőkor felkel dolgozni. Tanár létére! Hiszen csak 8-ra kell mennie. Ha kell is reggel dolgoznia, untig elég amiatt 6-kor, legkorábban 5-kor felkelnie.

2017. dec. 22. 13:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Alváslabori kivizsgálás kéne szerintem, mert este 8-kor még nem lenne szabad kidőlnie, ha rendesen ki tudná pihenni magát a napi 7-8 órás alvással. Meg ilyen mikroalvásoktól is lehet, hogy az egyik percben semmi baja, aztán meg fura a tekintete...
2017. dec. 22. 13:10
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen csak ugye sok oraja van es dolgozatokat kell javitania meg csinalnia. Es ez igy marad lehet valami baj belole?
2017. dec. 22. 14:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Es a nyolc orat elirtam 9 kor szokott.
2017. dec. 22. 14:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem letezik h szexel valakivel ? Sokan akkor olyanok , en is lattam
2017. dec. 22. 20:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Az alvási apnoé lényege az, hogy alvás közben nem kap elég oxigént a szervezet, ami egyértelműen rossz, hosszú távon árt mindenféle szervnek, az egész szervezetnek. Ha szabályosan, ütemesen horkol, az még nem nagy ügy, de ha olyasmi is van, hogy egyszercsak nem vesz levegőt hosszú másodpercekig, aztán meg végre próbálja bepótolni a légzéskimaradást egy nagyobb horkolás kíséretében, akkor tényleg ez lehet a gond, és akkor tényleg fontos lenne kivizsgálni, mert így nem tud elég mélyen aludni, nem tudja rendesen kipihenni magát (hiszen folyton fel kell ébrednie ahhoz, hogy végre újra oxigénhez jusson, mert alvás közben elzáródik a garatja), és minél hosszabb távon megy ez, annál rosszabb: így sokkal inkább ki van téve mindenféle balesetnek nap közben, az oxigénhiány miatt gondok lehetnek a vérnyomásával meg még sokmindennel. Olvass utána, ha tényleg furcsán veszi a levegőt alvás közben, vagy ha többször is arra ébred, hogy fáj a feje.
2017. dec. 22. 20:44
 19/25 A kérdező kommentje:

17-es hulye vagy.

Es ugy szokott lenni hogy elalvas utan horkol aztan mar nem (en sokaig fent vagyok es akkor hallom hogy olyn 10-igy orkol ugy rendesen aztan mar csak neha igy felhorkant, de nem sokszor. Es ez is csak kb egy honapja van. Alltalaban akkor horkol ha megvan fazva. Most nincs szerintem.

2017. dec. 22. 21:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Es koszonom a valaszt!! :)
2017. dec. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!