Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért olyan mintha...

Anyám miért olyan mintha belenne lőve?

Figyelt kérdés
Néha olyan mintha belenne rugva vagy en nem tudom. Furan beszel meg a tekintete is fura. Aztan alszik es jobb. Egyik percben semmi baja a masikba meg mar ilyen. Sokat dologtik tanar. Volt egy szivmutete (nem sullyos) ennyi. Ez igy havomta tuti. Alkohol szaga nincs. Ma lattam hogy iszik egy korty olyan jack denielst vagy kit meg sort de sort minden nap iszik. Egyszer volt berugva meg tavaly akkor lenyomott egy fel uveg paleszt. Mitol lehet eu? Amikor ez van rohadtul bevagyok szarva. 14 vagyok o 53 evesm
2017. dec. 22. 11:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem fáradt, és néha nagyon elnyomja őt. Én is sokszor vagyok így
2017. dec. 22. 11:43
 2/25 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle!

Gyógyszer mellékhatása is lehet szerintem. De kérdezz rá, hogy kiderüljön, ne kelljen (remélhetőleg fölöslegesen) aggódnod. Ha meg mégis iszik, vagy lövi magát, vagy hasonló, akkor is látnia kell, hogy félted, az segít neki abbahagyni.

2017. dec. 22. 11:52
 3/25 A kérdező kommentje:
Lőni nem lövi magát az tuti. Alkohol szaga nincs ilyenkor.
2017. dec. 22. 12:05
 4/25 A kérdező kommentje:
De miért az egyik pillanatról a másikra lesz ilyen?
2017. dec. 22. 12:06
 5/25 anonim ***** válasza:

családjában volt valaki, aki mondjuk valamiféle pszichikai betegséggel küzdött?

én szoktam fáradt lenni, akkor előfordul, hogy felcserélek szavakat, de azért nem látszom részegnek.

2017. dec. 22. 12:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is úgy viselkedek, meg úgy is érzem magam, mintha be lennék szívva, pedig nem fogyasztok semmilyen tudatmódosító szert. Nálam akkor szokott ez előjönni, amikor napok óta nem tudom magam kialudni.
2017. dec. 22. 12:13
 7/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez a baj. Mert 8 kor fekszik es 4 kor olykor 3 kor kel
2017. dec. 22. 12:20
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Cukorbetegség is lehet akár, menjen el orvoshoz.
2017. dec. 22. 12:26
 9/25 A kérdező kommentje:
Akkor is ha nem minden heten van ez?
2017. dec. 22. 12:26
 10/25 anonim ***** válasza:

Ha 8-kor lefekszik és 3-4-kor felkel, akkor tulajdonképpen eleget alszik. De miért nem később fekszik és később kel?

Amúgy alvászavar is lehet (nem horkol?). De bármi, mi csak találgatunk...

2017. dec. 22. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!