Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés
Van egy lovam, már 6éve nagyon imádom. Szüleim is szeretik, DE múltkor egy versenyen leestem róla és eltört a kezem. Mivel itthon tartjuk, minden nap foglalkozok velr, futószárazom, de azt mondta a doki, h ne uljek fel rá amig nm javult meg a kezem. Tegnap elmentek Anyuék én meg kimentem, és felültem rá. Előbb értek haza mimt számitottam igy hat meglattal. Azt mindtál, hogy ha mégegyszer ráülök amig nm javul meg a kezem eladják, és még így is gondolkoznak rajta. Nem akarom elveszteni. Mit tegyek??
2017. dec. 17. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hallgass rájuk, és addig ne ülj rá, amíg nem gyógyul meg a kezed...
2017. dec. 17. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó, az oké, de hogy győzzem meg őket, hogy ne adják el?? :(
2017. dec. 17. 20:06
 3/9 anonim válasza:
100%
Valószínűleg nem fogják eladni, csak próbáltak hatni rád. Hiszen neked sem lenne jó, ha leesnél róla megint, valami gond lenne a kezeddel (ne adj' Isten eltörne a másik is), vagy súlyosabb dolog történne.
2017. dec. 17. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszolóknak :( remélem nem adjàk el, és csak fenyegettek vele, tudják, hogy nem tudnák létezni nélküle :(
2017. dec. 17. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, lassan mondom: "ha felülsz rá eladják"

Te pedig nem akarod, hogy eladják.

Most jön a bonyolult kérdés: akkor mit NEM szabad tenned?

Amúgy valószínűleg blöfföltek.

2017. dec. 17. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét csuklóm el volt törve. Elnagyoltam a rehabilitációt, nem lett tökéletes egyik sem, ami az egész életemre kihatással van. Nem tudom úgy terhelni, se a munka, se a sport terén. Gyakran fáj. A szüleid veled vannak, nem ellened...
2017. dec. 17. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi, nem fogják eladni. Mit szólnának a sznob ismerőseitek, ha nem lenne lovatok? Húúú, de ciki lenne! Ezt nem fogja bevállalni apuanyu.
2017. dec. 17. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne ülj fel. Amikor a doki azt mondja minden rendben, onnantól meg lovagolhatsz újra. Persze eleinte ,,szokj vissza", ne vágtával kezdj. A ló meg nem sznobság ;). Vidéken sokhelyen vannak lovak, akár hobbiból akár munka miatt (kocsit húznak stb). Sőt egy szüreti felvonulást errefelé el sem tudnak képzelni a sok lovas nélkül, azok a lovak is a sajátjaik. Sima ,,egyszerű" munkásemberek nem újgazdagok. Vannak földjeik és sokmindent megtermelnek rajta a lovaknak, mint ahogy régen is ;)
2017. dec. 18. 06:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt mondták nm adják el, ha nm ülök rá fel smig nm lesz jó a kezem. Es amugy nem sznobságból van, hanem hobbiból
2017. dec. 18. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!