Normális hogy 17 évesen gátlásos vagyok anyám meg nővérem előtt alsógatáyban?
Teljesen normális.
És mindenkinek aki a strandos hülyeségről beszél, fürdőruhából van rövidnadrágszerű is. Az pedig közel sem mutat annyit mint egy boxer vagy fecske.
Teljesen normális, és ez kéne hogy normális legyen. Legalább neked még van annyi tisztaságérzeted, hogy nem mutogatod "magad" gatyában. Csak hát ugye, mostmár az az elfogadott, hogyha szinte pucéran mászkálnak egymás előtt a családtagok. Kíváncsi leszek, mikor fog bekövetkezni az, hogy az utcán azokat szólják meg, akik még hordanak egyáltalán ruhadarabot. Bocsánat, ez kicsit erős volt, de nem tudok ezzel a nagy szabadossággal egyetérteni. Hol lesz a vége? Kinek jó ez? Mert hogy a tizenx éves tiniknek (főleg fiúknak) biztos nem. De ez valamiért nem számít.
"Mert feláll otthon a farkincád anyádék előtt? :D Ha igen, az cuki." - ÖÖÖöö ezt a véleményt remélem nem csak én nem osztom? Mi abban a CUKI? Teljesen normális (a test fejlődésével járó) dolog, épp ezért kéne jobban odafigyelni a nőnemű családtagoknak az öltözködésre illetve úgy alapból a hölgyeknek. De ez lehet ide még meredekebb téma lenne. :D :(
26N
Normális! Nálunk kislány korom óta nem láttam egyik családtagomat sem fehérneműben, ahogy én sem járkáltam!
Főleg nem apámat,és fiú tesóimat! Ennek kellene normálisnak lenni, az előttem szóló leírta!
11:14 Te valami orvosi laborban nőttél fel, ahol megszokott lettt az élettelen testek látványa? Bocsi ez nem bántás, meg nem beszólás (ahhoz gyenge is lett volna), de ez az írásod bennem tisztára ezt az érzetet keltette. Eleve, nem értem magát a hasonlatot. Az édesanya szó akármilyen formában többet jelent, mint a 7 milliárdik ember a Föld legmesszebb pontján... Ha viszont belőled ennyit vált ki, akkor érdekes lehet az érzelmi kapcsolatotok...
Szerintem kicsit egyszerűen gondolkozol. Senki sem írta, hogy a szex miatt zavarja a meztelenkedés, csupán bennük még van egy eredendő tisztaságérzet és szól a lelkiismeret, hogy ezt nem kéne, aztán kívülről pont az ellenkezőjét pumpálják, és az ember feltesz ilyen kérdést, mert már maga sem tudja, hogy melyik a helyes. Nyilván akit ebben neveltek nem biztos, hogy érzi ezt/ennek a jelentősségét, így csak simán csak egy sötét középkoros jelzővel illeti a számára ismeretlen másik válaszolót. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!