Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért "jó" az egyes szülőknek,...

Miért "jó" az egyes szülőknek, hogy nagyon homofóbok? Nem szomorú ez?

Figyelt kérdés

Nem provokálni szeretnék.

Nemrég láttam egy cikket ami a homoszexualitásról szólt (semmi provokáló, semmi kép, csak a témáról volt egy cikk meg párbeszéd), és elképedtem, hogy a kommentekben micsoda mocskolódás ment néhány személy részéről. A cikkhez facebook profillal lehetett hozzászólni.

Osztották az észt a helyes családi képről, az erkölcsről, a bibliától, stb, ment a mocskos b zizás, meg a minősíthetetlen, nyomdafestéket nem tűrő káromkodások, közben a profilképük meg egy boldog apuka/anyuka, vagy egy családi kép népes gyereksereggel.

Ha már gyerekük van, miért nem tudnak az ilyen szülők egy kicsit is belegondolni? Vagy ők komolyan azt gondolják, hogy az ő gyerekük nem lehet meleg/leszbikus?

Miért jó az, ha egy szülő ennyire gyűlölködik, ennyire homofób, amikor egy homoszexuális személy nem is tehet arról, hogy így született?

Csak nekem szakad meg a szívem az ilyen "családok" láttán?

2017. dec. 3. 15:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sokan szülő jön még ezzel: "dehát én unokákat akarok" Ettől a falnak megyek! Ha nem lenne ennyi korlátolt, akkor lehetne ott is unoka. Én például nem szeretnék szülni (eü okra hivatkozva) és az örökbefogadás mellett tettük le a voksunkat a párommal, erre anyám azt mondta, az a gyerek neki sosem lesz az unokája....

Ennyit a szeretetről meg az elfogadásról. Inkább menj tönkre fizikailag, inkább élj boldogtalanul életed végéig, csak az ő kis élete tökéletes lehessen.

2017. dec. 11. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!