Mi a véleményetek arról, hogy egy 21 éves fiú még a szüleinél él? Dolgozik mellette estire jár. Mit várnátok el tőle?
En 26 eves koromig laktam otthon, aztan megismertkedtem egy lannyal es meghazasodtam.Volt amikor adtam be penzt de utobbi idoben tettem felre h eltudjak koltozni.
Nem gáz otthon lakni mert nagyon nehez hazra gyujteni. Ha jobbak lennenek a berek, kedvezobbek a hitelek es a bizalom is meglenne a bankok felé akkor 3-4 ev sporolas utan siman belevaghatna az ember egy hazvasarlasba.
"Mi a véleményetek arról, hogy egy 21 éves fiú még a szüleinél él?"
Mert 21 évesen hova menjen meg miből? Vagy csak azért költözzön albérletbe, hogy elmondhassa, hogy ő nem a szüleivel él, közben meg semmire sem marad pénze?
Mellesleg érdekes módon ez mindig csak a fiúknál probléma. Ha a csaj 28 éves korában még otthon lakik, az senkit sem érdekel. Bezzeg ha a fiú 24 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!