Így te elengednéd a lányodat ottaludni a barátjához, vagy korai a dolog?
Tegyuk fel. A lyanod aki 15 eves osszejon egy vele egyidos fiuval. A lanyoddal nagyon jo a kapcsolatof mindent megtudtok beszelni. A fiut reg ota ismered, szimpatikus neked.Decemberben jottek ossze.Most június van. Itt a nyari szunet. Atengeded a lanyodat a fiuhoz ,,aludni"?
( a lanyom most januarban tolti be a 15-ot.)
Koszonom a valaszokat
Milyen jó már, hogy előre tudja, hogy jövőhónapban összejönnek, és júniusig együtt lesznek + együtt alszanak majd.. :)
A kérdésre válaszolva.. nem engedném. Nem azért mert biztos szex lesz a vége, vagy hasonló, hanem mert ilyenkor még otthon a helye mindenkinek. 16-17 éves kora körül már elengedném néha-néha de abból sem lenne rendszer.
(Én pl. 18 voltam mikor összejöttem az első párommal, rá 2 hónapra már együtt aludtunk minden hétvégén, szex viszont csak a 19. szülinapom után történt. Azóta együtt is élünk már, és a menyasszonya vagyok.)
Ha még össze sem jöttél a sráccal, akkor ne kattogj ezen. :) (Bocsi, de valamiért nem hiszem el, hogy egy szülő tette fel ezt a kérdés.)
Ez amúgy sok mindentől függ, eleve egy 15 évesnek nincsenek olyan tartós kapcsolatai,hogy félévre előre lehessen tervezni.
22/N
Nem, kislány vagy, otthon a helyed éjszaka.
Dugni nppé is lehet, de 17 éves korodig nem szeretném h éjszaka kimaradj, berúgj, stb.
Kérdező!
Vagy ne szedd tovább amit szedsz,
vagy adjál belőle nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!