Mit szólnátok, ha megtudnátok a 15 éves lányotokról, hogy benne van egy ilyen Instagrammos csoportbeszélgetésben is?
Egy másik hasonló érdeklődésű emberek csoportjából a biszexuális emberekből áll, akik ugyan az a korosztály, mint az említett lány. A csoportban a mindenféle problémáikat beszélik meg. Olyasmiket is amiket te nem tudsz róla, például, egyáltalán a tényt, hogy biszexuális és azt, hogy aki tetszik neki az egy lány. De emellett beszélnek az emberek hozzáállásáról is.
Nektek milyen érzés lenne, ha egyszercsak szembesülnétek ezzel? Min akadnátok ki jobban? Azon, hogy biszex, vagy, hogy ha úgyvesszük idegenekben jobban bízik mint bennetek? Minen vélemény érdekel, az is amire nem kérdeztem rá konkrétan.
Én neten ismertem meg az egyik legjobb barátnőmet, aki biszexuális (én hetero vagyok). Ennek 4 éve, találkoztunk élőben is. Úgyhogy ez alapján a tény alapján ha bármi ellenvetésem lenne, és a gyerek ezzel vágna vissza, neki lenne igaza.
Van pár meleg/biszex barátom, akiket szeretek úgy, ahogy vannak, ebből a gyerekem, ha biszex lenne, is valószínűleg levágná, hogy szeretem úgy, ahogy van. Először kicsit rosszul esne, hogy nem mondta el, de utána belegondolnék, hogy vannak olyan dolgok, amikről először könnyebb egy idegennek megnyílni, mint egy ismerősnek, és túltenném magam rajta, az fontosabb, hogy ő érezze, hogy így is szeretem. A netes ismerkedéssel kapcsolatban is talán aggódnék kicsit, de igyekeznék neki, már gyerekkorától kezdve tanítani arról, hogy hogyan tudja megvédeni magát az interneten, hogyan veszi észre, ha valaki gyanús, szóljon, ha bármi olyan van, aztán ha azt látnám, hogy ebben felelősségteljes, akkor talán nem félteném annyira.
Viszont az a helyzet, hogy te nem az itteni válaszolók gyereke vagy, Kérdező. Azt csak te tudod, hogy a szüleidnek milyen a hozzáállása a témákhoz, vagy milyen a természetük. Esetleg próbáld meg felhozni a témákat külön-külön, hogy felderítsd. De talán, hacsak nem ultrakemény konzervatívok, meg fognak birkózni vele. :)
Nem tudom melyiken akadnék ki jobban. Főleg mert egyiken se tudnék nagyon, mivel ha a gyerek ennyire nem bízik bennem valószínűleg én b***tam el valamit.
Az interneten lévő idegeneknek amúgy azért mer több dolgot elmondani mert ők nem ítélkeznek, azt se tudják ki ő, nem mondják el az ismerőseinek.
#14 erényövet nem akasztasz rá? esetleg radiátorhoz bilincselés?
Tudom újdonság de az interneten nem csak 12 éves kislányok és pedofilok vannak, én is megismertem egy srácot 1000+km-re egy online játékban, 7 éven át nagyon jó barátok voltunk és érdekes módon senki sem adta el a szerveim a fekete piacon, amíg nem küld kompromitáló képeket és nem találkozik élőben mégis mi történhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!