Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt az idősebbek,...

Miért hiszik azt az idősebbek, hogy csak ők lehetnek fáradtak a fiatalok pedig nem?

Figyelt kérdés
Ez az 5. hetem zsinórba pihenés nélkül amit lenyomok melóban pihenés nélkül (hétvégén túlórázunk) de itthon mégis úgy kezelnek mintha csak sakkozni járnék, pedig fizikai munkát végzek. Itthon is besegítek mielőtt valaki azzal jönne. (Takarítok, mosogatok, mosást indítok, teregetek van hogy rám esik a főzés)
2017. nov. 23. 04:54
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom abból a tényről fakad, hogy a fiatal szervezet többet bír fizikailag, mint az idős.
2017. nov. 23. 05:43
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom ők meg egésznap otthon heverésznek...
2017. nov. 23. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk apósomék ilyen felfogásúak. A férjemék alapból is dolgoznak szombaton is, igaz nem reggeltől-estig mint hétköznap, hanem délig, 1 óráig, most már a 4. hetét nyomja, hogy folyamatos túlórák vannak, elmegy reggel fél 8-kor dolgozni, és este 8kor ér haza. Apósom nem érti, hogy miért fáradt, és miért pihenünk mondjuk vasárnap, pedig fizikai munkát végez ő is, nem malmozni jár. Apósom munkaideje pedig mondhatni kötetlen, van olyan, hogy elmegy reggel 6-kor, és délbe hazamegy, majd "dolgozzanak a fiatalok" felkiáltással már vissza se megy, bár gondolhatjátok milyen munkája lehet ha nem is keresik, hogy hol van, vagy miért nem megy vissza, igaz már 2 év és nyugdíjas lesz, szerintem inkább örülnek neki ha nem is látják. Borzasztó természete van sajnos..A másik meg azt hiszik, hogy a fiúk olyan mint amikor tini volt, valamilyen oknál fogva azt gondolják rólunk, hogy otthon semmit nem csinálunk, meg biztosan vasárnap is délig alszunk, pedig már reggel 7kor fent vagyunk, hétköznap is én 2 naponta takarítok, minden hétvégén mosok-főzök, tehát normálisan megy a háztartás, mindig rend és tisztaság van stb. De meg vannak áldva, hogy ezt biztos csak úgy mondjuk, mert ők ismerik a fiúkat, és világ életében lusta volt...(20 éve lehet 17 évesen, de most már 36!) és nem tudod nekik megmagyarázni, még ha a saját szemével látja is! Durván gyöpösek...
2017. nov. 23. 07:31
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Le kell szarni. A kor nem egyenlő az intelligenciával. Egyszer el lehet mondani szépen, talán kétszer is, de aki nem érti meg, az tehet egy szívességet.
2017. nov. 23. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj, hogy együtt laktok. Költözz tőlük külön.
2017. nov. 23. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, hány éves a kérdező, hány évesek a szülei, de én pont azt tapasztaltam magamon, hogy 40 éves korom körül bírok a legtöbbet. Messze többet, mint 20 évesen. Egyszerűen kevesebb pihenés kell, jobban bírom a monotonitást, fegyelmezettebb és nyugodtabb vagyok.

Szüleid szimplán buták, átnevelni őket nem tudod, húzz el tőlük minél hamarabb.

2017. nov. 23. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Egyrészt a korukból fakadóan, ez valamennyire érthető. Másrészt meg, nem újkeletű dolog az "Ezek a mai fiatalok..." meg a "Bezzeg az én időmben" típusú szöveg.
2017. nov. 23. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
44%

Ennel mar csak a buszon nyavajgo oregek rosszak, hogy senki nem adja a helyet nekik, bezzeg o mar milyen oreg es faradt.

Abba bele se gondol, hogy esetleg a masik ejszakabol megy haza, 12 ora allas utan...

2017. nov. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!