Mit csinálnátok ha a 17 éves lányotok együtt akarna aludni a barátjával?
Több mint 4 hónapja vagyunk együtt és aludtunk már együtt a szülem beleegyezésével kétszer is, de az nála volt egy várossal odébb. A szüleim találkoztak már vele meg minden de mikor arról volt szó, hogy jönne hozzám és itt aludna, hogy ne kelljen busszal mennie haza este akkor hallani sem akartak róla. Max külön szobában. Anyám még el is hordott engem egy büdös k***nak.
Mi lenne a megoldás, vagy tényleg durva dolgot kértem? (Érdektelen infók: Első barátom, szűz vagyok még, nem úgy áll szándékomban elveszíteni hogy szüleim a másik szobában vannak)
20 éves lány vagyok, de nem engedném a lányomnak, de a fiámmal sem! Az én házamban csak családtagok, jó barátok aludhatnak, idegen nem!
De ha pl.elutaznék pár napra, akkor egye fene, átjöhet a lányom/fiam párja. Csak tartsák fent a rendet.
" talán mert falon át nehéz megölelni a másikat? Ezzel az erővel minek akar találkozni vele, beszélgetni tud facebookon keresztül is"
Ölelgetheti egész nap, amennyit csak akarja. Csak alváshoz mennének külön szobába, nem választják külön őket rögtön, amint belépnek a lakásba. Nem azt mondom, hogy jogosan nevezi k-nak a szülő a gyerekét, de tényleg nem értem, miért baj az, ha azt a 8 órát, amikor ráadásul ébren se lesznek, tehát tök hamar el is fog telni, nem egymáson csüngve töltik. Ha szülőként én annyit látnék, hogy a lányom kiveri a hisztit, amiért külön szobában kell aludnia a barátjával, akkor nyilván én is arra gondolnék, hogy szexelni akarnak, és nem ez a baj, mert szexeljenek nyugodtan, amikor akarnak, de ne úgy, hogy én közben ott tévézek a szomszéd szobában. (Igen, tudom, hogy a lány pont emiatt nem akar otthon szexelni, de a viselkedése és a külön szoba miatti hisztije alapján bármelyik szülő arra következtetne, hogy akar.)
Én megértem azt is, hogy a szülőnek nincs kedve egy idegent kerülgetni a lakásában, amikor hétvégén végre pihenhetne, de azt is, hogy a lány szívesen lenne a szerelmével. Valami kompromisszumot ajánlanék, tehát pl. minden második hétvégén egy napra jöhet, a többi hétvégén meg elengednélek hozzá.
Egyébként itt pár sorral lentebb van egy kérdés, hogy mit szólnánk, ha a 16 éves lányunknak már 15 szexpartnere lett volna, hát ezek után anyukád helyében én örülnék, hogy te vagy a lányom.
Megkérném a 3. válaszolót ne sértegesse a hozzám hasonló konzervatívokat! Konzervatívnak és prűdnek lenni más.
A szüleid prűdek. Nagyon. Extrém reakció egyébként amit édesanyád mondott.
17 évesen már majdnem felnőtt.
Szerintem itt már nem kell beleszólni, csináljon amit akar :)
Ha a lányom leghamarabb 17 évesen jönne elő ezzel a kérdéssel, két kezem tenném össze. Nem kell a dráma és képmutatás, egy generációval ezelőtt még engedélyt sem kértek, csak kikötöttek valahol a fiatalok.
Én örülnék neki, hogy a 17 éves, gyakorlatilag már felnőtt lányom engedélyt kér és bízik a döntésemben. Adnék neki egy doboz óvszert, lenne pár kikötésem (nem visít, nem dönti romba a házat, kávéból hagyni) és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!