Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok ha a 17 éves...

Mit csinálnátok ha a 17 éves lányotok együtt akarna aludni a barátjával?

Figyelt kérdés

Több mint 4 hónapja vagyunk együtt és aludtunk már együtt a szülem beleegyezésével kétszer is, de az nála volt egy várossal odébb. A szüleim találkoztak már vele meg minden de mikor arról volt szó, hogy jönne hozzám és itt aludna, hogy ne kelljen busszal mennie haza este akkor hallani sem akartak róla. Max külön szobában. Anyám még el is hordott engem egy büdös k***nak.

Mi lenne a megoldás, vagy tényleg durva dolgot kértem? (Érdektelen infók: Első barátom, szűz vagyok még, nem úgy áll szándékomban elveszíteni hogy szüleim a másik szobában vannak)

2017. nov. 18. 17:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

tipped nem jött be, nagyon bocs, a gyerekkorból (sajnos) már kinőttem.

aha, és akkor sose találkozzanak?

a büdös k meg nagyon nem úgy hangzik hogy az a baja hogy kilátszik a bugyogóból a segge

2017. nov. 18. 18:34
 12/30 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, eredményekben gazdag kellemes jó éjt kívánnék nekik:)

"Anyám még el is hordott engem egy büdös k***nak. " - gondolom, agyára ment a klimax...

2017. nov. 18. 18:40
 13/30 anonim ***** válasza:
35%
Ha amúgy se szeretnél még lefeküdni vele, akkor miért zavar ennyire, hogy külön szobában kell aludnotok? Az a lényeg, hogy legyen hol aludnia és ne kelljen éjjel buszoznia, nem? Rábólintasz, hogy oké a külön szoba, és máris nem vagy elhordva k-nak, a barátodnak pedig nem kell este buszoznia.
2017. nov. 18. 18:48
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Az én szüleim sokkal jobban szerették ha inkább a barátom alszik ott :)

Viszont barátnőm anyját abszolút nem zavarta ha barátnőm a barátjánál aludt vagy kb akárhol csak ott ne aludjon senki :S

2017. nov. 18. 18:50
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
sok a szerencsétlen szülő, mellesleg ebben korban 4 hónap után már szexel sincs semmi baj.
2017. nov. 18. 18:54
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Mondd neki, hogy már úgyis szexeltetek.
2017. nov. 18. 19:48
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
"sok a szerencsétlen szülő, mellesleg ebben korban 4 hónap után már szexel sincs semmi baj." - még 4 hét után se... őszintén szólva totál abnormálisnak gondolom, aki beleszólna a 17 éves lánya-fia párkapcsolati-szexuális életébe.
2017. nov. 18. 21:04
 18/30 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban töltöm a 18-at, más meg 14 évesen túl van mindenen. Nem mondom, hogy most szobrot kell emelni, de minimum ne tartson k**ának mert igenis vágyom arra hogy a barátom mellett aludjak el. Akik folyton szexre hivatkoznak sosem voltak fiatalok? Ha igen akkor nem tudtak anélkül elaludni egymás mellett hogy szex legyen a vége?
2017. nov. 18. 21:23
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

Én megengedném.

#10 aztán a gyerek meg menjen bokorba.. Amúgy nem azért van a gyereknek szobája hogy ne kelljen kerülgetni? Vagy mivel rosszabb ha olyan célból jön át és kerülgetni kell, mintha nem olyan célból jön, +1 szobát foglal és úgy kell kerülgetni?

#13 talán mert falon át nehéz megölelni a másikat? Ezzel az erővel minek akar találkozni vele, beszélgetni tud facebookon keresztül is

2017. nov. 19. 04:02
 20/30 anonim ***** válasza:
26%

Jöjjön át a másik fél, persze, de este lehet hazamenni, ha kell, el is viszem, de ottalvás nincs és reggeli zajongás.

Örülök , hogy hétvégén nyugi van, a magam tempojában szarhatok, élhetek és nem még ugrálni az aktuális pasikának.

Ugyanigy a lányom barátnője SEM aludhat nálunk, mert nem szeretem kerülgetni pláne reggel és kész.

A hétvége hadd legyen már végre az enyém (ha már amugy 6-rs esek haza minden nap), amikor akár egész nap sortban melltartó nélkül mászkálhatok, nem még vágjam.magam akkor is "puccba mert ott egy idegen.

2017. nov. 19. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!