Anyám egyfolytában kutat a szobámban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amint kiteszem a lábam otthonról anyám feltúrja az egész szobámat. Elmondása szerint azért, mert szerinte nem vagyok őszinte hozzá és nem mutatok meg neki mindent amit vásárolok stb. Ezzel feljogosítva érzi magát, hogy ezt csinálja. Mit gondoltok erről? Mit tudnék tenni ellene?2017. nov. 12. 12:25
2/11 anonim válasza:
Apukádnak nem tudsz szólni, hogy állítsa le?
3/11 anonim válasza:
Rakjuk el neki rejtett üzeneteket cetliken, had olvasgasson 😀
Amúgy meg mondd meg neki, hogy ha vásárolhat valamit, azt nem a szobába fogod rakni.
5/11 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja:D
Én megfogom a szobám kulcsát, és amikor mentem el otthonról becsuktam. Ha ilyenre nincs lehetőséged, akkor kb semmit sem tudsz tenni, ha már próbáltad megbeszélni vele.
6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele de semmire nem jutottunk. Ugyanúgy folytatja még ha azt hiszi is , hogy nem látom. '8 éves vagyok apám pedig nem él velünk. Ajtót pedig nem tudok zárni sajnos.
2017. nov. 12. 12:52
7/11 anonim válasza:
Feltételezem, hogy 18 évest akartál írni.
Miért nem tudod zárni az ajtódat? Ha nem jó a zár, akkor cseréld ki zárhatóra - ez nem kerül sokba és utána nyugtod van.
8/11 anonim válasza:
én csak annyit mondanék neki hogy rakjon rendet maga után, úgy se találna semmit, csak magát fárassza :D
9/11 anonim válasza:
Irjál neki cetlikre verseket és idézeteket.
10/11 anonim válasza:
Tegyél egérfogókat a ruhák közé, fiókokba s talán elmegy a kedve meg megérti, hogy takó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!