Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám folyton piszkál....

Apukám folyton piszkál. Szeretnék minél többet távol lenni otthonról, hol találok Budapesten olyan helyet, ahol egész nap ellehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz, mert gyerekkorom óta engem szemelt ki célpontjaként, én voltam a leggyengébb láncszem, amibe így, felnőtt fejjel gyomorforgató belegondolni, hogy egy felnőtt férfi a saját lányát képes mentálisan teljesen tönkretenni. Olyan szinten vagyok, hogy egyetlen beszólástól képes vagyok sírni. Az önbizalmam romokban, idegenekkel nehezen kommunikálok, dadogok.

Teljesen félresiklott az életem amióta végeztem a középiskolával, szeretném összeszedni magam, és mielőbb elköltözni innen, de úgy nehéz, ha folyton itthon vagyok. Nem jó nekem ez a légkör, folyton feszült vagyok, készenlétben állok, mikor kapom az újabb adag önbizalomrombolást.

Idáig ezek az ötleteim támadtak: könyvtár, ez azonban csak hétfőtől szombatig, határozott időszakban áll a rendelkezésemre. Hamarosan beiratkozom egy szinte egész nap nyitvatartó konditerembe. Parkok, itt viszont a hideg időre való tekintettel nem szeretnék sok időt tölteni, nem szeretnék megbetegedni. Egyéb ötletek? Köszönöm a segítséget előre is! :)

2017. nov. 9. 23:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
8%
19es vok elirtam
2017. nov. 10. 12:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem keresek most túl sokat, el fogok vállalni több munkát is, s megszedem magam, hogy minél hamarabb lelépjek innen. A lézengésnek nincs sok értelme, keménynek kell lennem és küzdenem egy szebb jövőért.
2017. nov. 10. 21:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdezö

Pontosan ezt kell tened ,több vagy jobban fizető munkát válallj el és nyis egy bankszámlát amiről apád nem tud gyüjts össze pénz aztán irány el és jobban fogod magad érezni magad idővel ha már nem laksz vele.

2017. nov. 11. 07:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Szegénykém :(. Átérzem a helyzeted... nem ilyen szinten, de nálunk is ez volt. Szerencsére a szüleim nem sokat voltak otthon, így ott nyugiban elvoltam.

Amiket én tudok ajánlani:

- közösségi házak (sztem ha elmondod, mi a baj, ott simán el tudsz lenni... max. besegítesz néha szervezésben)

- plázák (ha nem zavar a nyüzsi... rengetegen vannak, akik kb. azért vannak a plázában, hogy elüssék az időt)

- egyetemek lobbijai, várótermei

2017. nov. 13. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!