Nem engedi, hogy megcsináljam a kajámat az iskolába, de panaszkodik, ha nem eszem meg. Hogyan oldhatnám meg?
A suliban nincs befizetve az ebéd,mert nem nagyon eszem meg,szóval csak pénzkidobás.Anya csinálja a szendvicset meg egyebet nekem,de mindig olyat rak bele,amit én nem eszek meg.Kértem már,hogy hadd csináljam meg én legalább neki nem kell foglalkoznia vele,de nem mert ő akarja megcsinálni nekem.Ezután kértem,hogy akkor legalább ne rakja bele,amit én utálok.Mondta,hogy jó oké,akkor nem rakok bele zöldséget a szendvicsbe meg stb.Másnap mégis belerakta,meg az után is.
Próbáltam már,hogy este gyors megcsináltam magamnak és bedugtam a hűtőbe,hogy reggelig ne romoljon meg,de kicserélte meg volt,hogy megette :/
Tudom,hogy csak rá akar venni,hogy egyem meg,de nem bírom és nem érti meg.Öklendezek meg rosszul leszek tőle,ha telepakolják a kajámat valami zöldséggel meg majonézzel meg egyebekkel.De ő csak azért is belerakja,hátha megeszem,de nem.Szóval egész nap nem eszem semmit,utána meg hőbörög,hogy mi az hogy én nem eszem meg.
Ötletek,hogy hogyan oldhatnám meg ezt ?
15L
Elnéztem, bocs!
Nem az 5., hanem a 7. válaszoló voltam.
Én felnőttként is hányingert kapok az állott majonézes zöldségektől, szerintem egyszerűen undorító, amikor felmelegszik a majonéz, a paradicsom-paprika pedig elkezd megfonnyadni.
A majonézben amúgy semmi extra, egészséges dolog nincs, ráadásul nagyon hízlal.
Nem lehetne megkérni, hogy inkább tegye külön a zöldségeket egy tartóba? Vagy ha a zöldségeket egyáltalán nem szereted, akkor almát, banánt, vagy más, általad is kedvelt gyümölcsöt? Ha ezeket egyáltalán nem szereted, akkor egy joghurtot?
És ha mondjuk a zöldséget kiszeded, és megeszed a szendvicset...? vagy az már túl egyszerű?
Igaz, én már idősebb vagyok, de 15 évesen se voltam ennyire életképtelen, ne haragudj.
Személy szerint rühellem a paradicsomot, nálunk a büfében meg mindig mindenben volt. Paradicsom kuka, szendvics ehető. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!