Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedi, hogy megcsináljam...

Nem engedi, hogy megcsináljam a kajámat az iskolába, de panaszkodik, ha nem eszem meg. Hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

A suliban nincs befizetve az ebéd,mert nem nagyon eszem meg,szóval csak pénzkidobás.Anya csinálja a szendvicset meg egyebet nekem,de mindig olyat rak bele,amit én nem eszek meg.Kértem már,hogy hadd csináljam meg én legalább neki nem kell foglalkoznia vele,de nem mert ő akarja megcsinálni nekem.Ezután kértem,hogy akkor legalább ne rakja bele,amit én utálok.Mondta,hogy jó oké,akkor nem rakok bele zöldséget a szendvicsbe meg stb.Másnap mégis belerakta,meg az után is.

Próbáltam már,hogy este gyors megcsináltam magamnak és bedugtam a hűtőbe,hogy reggelig ne romoljon meg,de kicserélte meg volt,hogy megette :/

Tudom,hogy csak rá akar venni,hogy egyem meg,de nem bírom és nem érti meg.Öklendezek meg rosszul leszek tőle,ha telepakolják a kajámat valami zöldséggel meg majonézzel meg egyebekkel.De ő csak azért is belerakja,hátha megeszem,de nem.Szóval egész nap nem eszem semmit,utána meg hőbörög,hogy mi az hogy én nem eszem meg.

Ötletek,hogy hogyan oldhatnám meg ezt ?

15L

2017. nov. 6. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Elnéztem, bocs!

Nem az 5., hanem a 7. válaszoló voltam.

2017. nov. 6. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Keresd meg a suliban azt, aki egész nap nem eszik, mert még üres kiflire sem telik neki és add neki oda. Meglátod, neki kelleni fog. Te meg úgyis el vagy üres kiflin, ahhoz nem kell túl sok pénz, és ha kifli is elég, akkor meg koplalni is tudsz.
2017. nov. 6. 16:14
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, ki hogy van vele, de én mindig nagyon örültem, ha anyum reggel elkészítette a szendvicsemet. Sokkal jobban esett, mintha én csináltam volna. Zöldséggel, vagy anélkül, teljesen mindegy, akkor is...
2017. nov. 6. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Én felnőttként is hányingert kapok az állott majonézes zöldségektől, szerintem egyszerűen undorító, amikor felmelegszik a majonéz, a paradicsom-paprika pedig elkezd megfonnyadni.

A majonézben amúgy semmi extra, egészséges dolog nincs, ráadásul nagyon hízlal.

Nem lehetne megkérni, hogy inkább tegye külön a zöldségeket egy tartóba? Vagy ha a zöldségeket egyáltalán nem szereted, akkor almát, banánt, vagy más, általad is kedvelt gyümölcsöt? Ha ezeket egyáltalán nem szereted, akkor egy joghurtot?

2017. nov. 6. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Mondd meg anyukádnak, hogy a zöldséget tegye egy kis dobozba a szendvicsed mellé, megeszed majd külön, mert egybe nem szereted, de külön elfogyasztod. Ebbe talán hajlandó belemenni, megnyugszik, hogy viszed a zöldséget, aztán vagy megeszed, vagy odaadod valakinek, biztosan örülni fog neki valaki.
2017. nov. 6. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg odaadhatnád valakinek, aki örül neki, nálunk én voltam az, akinek sosem volt, nagyon mélyről jöttem, ez van, volt egy gazdag osztálytárs, mindig dugig készített szendviccsel jött, egy alkalommal figyelte hogy nekem nincs, odahozta a sajátját, hogy ő nem szereti, már unja amúgy sincs étvágya, kérem e. Kértem, megköszöntem, na abban volt minden földi jó... Ő meg vett magának amit akart a büfében, mert zsebpénze is volt mellé. A szülei épp így erőltették rá, ő meg nem tudta kidobni, ha hazavitte, veszekedés volt, neki az jött jól, hogy jó helyre tudta adni, nekem az, hogy végre olyat ehettem, amit sosem.
2017. nov. 6. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
1%
miutan elkeszitette fogd meg, harapj bele egy nagyot es kopd a konyha kozepere, a maradekot meg hajitsd a kukaba
2017. nov. 7. 01:43
 18/18 anonim ***** válasza:
67%

És ha mondjuk a zöldséget kiszeded, és megeszed a szendvicset...? vagy az már túl egyszerű?

Igaz, én már idősebb vagyok, de 15 évesen se voltam ennyire életképtelen, ne haragudj.

Személy szerint rühellem a paradicsomot, nálunk a büfében meg mindig mindenben volt. Paradicsom kuka, szendvics ehető. Ennyire egyszerű.

2017. nov. 7. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!