Miért nem engedi?
Sziasztok!
A problèmám az hogy leszeretnèm tenni a jogositványt, de az apám nem engedi. Mert nekem nem valo biztos balesetem lesz stb.. Mindig csak rosszat mondd. Meg ha elkezdem akkor soha nem fog szoba állni velem. Ti mit mondanátok neki??
20/L
barom
gondolom ő a tipikus szent apuka, aki mindenhez ért, de valójában csak a fotelből nézi a meccset amíg a család nő tagjai körülugrálják
én a helyedben kifizetném előre az egészet, és megcsinálnám, ha nem szól többet hozzád, azzal csak nyersz!
26f
Először tanulj meg helyesen írni. Általános iskola alsó tagozat.
"leszeretném tenni" (még leírni is fáj) helyesen: le szeretnémtenni
"mondd" - itt: mond. Nem felszólító módban van.
le szeretném tenni.
már én is meghülyültem.
vigyázzatok, ragályos.
4. válaszoló evvel nem sokat segítettél neki, mert itt nem ez volt a kérdés.
Az én véleményem szerint ezek az okok lehetnek: félt, nincs pénze rá és nem akarja bevallani vagy a durvábbik eset nem bízik benned, hogy te ezt meg tudod csinálni ( de persze nem tudhatom 100%, mivel nem tudom milyen a kapcsolatod az apáddal.)
Ha van rá pénzed és önállóan élsz, akkor ne kérj engedélyt és csináld meg a jogosítványt.
Ha nincs pénzed és apád tart el, akkor ezen változtass elöször és utána csináld meg a jogosítványt.
Köszi a válaszokat.
Külön èlek a párommal, ès saját magamat tartom el, dolgozok is. :)
Mit mondanék???
Bocsi, apu, akkor is megcsinálom, ha neked nem tetszik!
Nem gondolom, hogy örihari lesz belőle.
Más faterja is ilyen hülye ám! :) Az én apám még azon is ledöbben, ha a férjemmel nem egyezik a véleményünk. De hát Zsolti, mit szólsz te ehhez? Zsolti meg: Van saját véleménye, mi ezzel a gond? Apám ez 2 napig emésztgette. :)
És szerinte bénán és veszélyesen vezetek, mert a nők nem tudnak vezetni! Ennyi!
Mondd meg neki, hogy gyalogosan/biciklivel/busszal is lehet baleseted. Sőt, ha tökéletesen vezetsz, akkor is lehet, mert mások ugyanúgy hibázhatnak.
Ha így áll hozzá az élethez, akkor ki se menjetek a házból, mert bármikor, bárhol történhet baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!