Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Leginkább Édesanyák,...

Szülők! Leginkább Édesanyák, hogy reagálnátok ha a gyermeketek elmondaná nektek hogy biszexuális úgy hogy előtte végig azt mondta hogy heteroszexuális de elfogadja és támogatja az LMBTQ embereket?

Figyelt kérdés
Besűrítve egy kérdésbe.

2017. okt. 30. 22:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Basszus adtam egy teljesen normális választ, nem oktattam ki senkit és nem is szóltam le senkit erre lepontoztok mert nem esett le hogy a gyerek kérdezi és nem a szülő? Meg mi ez a flegma duma hogy nem kell hozzá diploma?

Úgy látszik gyakorin mindenki egy rosszindulatú ember...

2017. okt. 31. 09:24
 12/21 Mansour ***** válasza:
32%
Attól függ, hány éves.
2017. okt. 31. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
2%
fiú vagy lány? utóbbi esetén nincs jelentősége, de ha fiú az gáz
2017. okt. 31. 11:23
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Már gyerekként is támogattam az LMBTQ embereket, ezért most a saját gyerekeimet is így nevelem. Ezért pontosan tudják,hogy ha "mások" nyugodtan elmondhatják.
2017. okt. 31. 15:19
 15/21 Mansour ***** válasza:
10%

"fiú vagy lány? utóbbi esetén nincs jelentősége, de ha fiú az gáz"

Miért?

"Már gyerekként is támogattam az LMBTQ embereket"

Azt nehezen, gyerekkorodban még nem is létezett az "LMBTQ" fogalom.

2017. okt. 31. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

"Anyaként és nyitott szemmel járó emberként pontosan tudnám a gyerekem irányultságát. "

Még felnőttnél sem szúrnád ki, ha biszex az illető, csak akkor, ha teljesen nyíltan felvállalja, és nagyon jól ismered. Van a baráti körömben meleg is, biszex is, sőt, jártam is biszex fiúval. Egy gyereknél, aki még maga is sokáig bizonytalan a szexuális irányultságát illetőleg, kamaszként pedig hajlamos sok mindent kipróbálni, 100%, hogy nem tudnád pontosan, amíg el nem mondja.:-)

2017. okt. 31. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Attól még voltak ilyen emberek már akkor is te gyökér...
2017. okt. 31. 16:09
 18/21 anonim válasza:

Ugyan nem szülő vagyok, de azért remélem nem baj ha válaszolok.

Én idén kerültem a fent leírt szituációba (17 vagyok).

Anya is teljesen LMBTQ+ támogató, szóval ezzel nem volt semmi gond. Azt mondta, hogy ezután is ugyanúgy fog szeretni, mint eddig, ez semmin sem változtat és hogy köszöni, hogy elmondtam.

Az, hogy addig azt mondtam, hogy heteró vagyok... szerintem azt szerette volna, hogy akkor és azt mondjak el, amit én szeretnék. Így nem okozott bajt, hogy az elején heteróként beszéltem magamról.

Remélem tudtam segíteni :)

2017. okt. 31. 17:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen heteró vagyok, de nagyon sok LMBTQ barátom van, akiket imádok. Sokat beszélgetünk anyukámmal ilyesmikről, mert ő mostanában találkozott először melegekkel (a főnöke, akit nagyon kedvel) és már többször kijelentette, hogy egy szülő dolga az, hogy elfogadja a gyerekét olyannak, amilyen, hiszen milyen világban élnénk, hogyha az sem áll ki mellettünk, akitől az életünket kaptuk.
2017. nov. 1. 10:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és bocsánatot kérek, hogy nem fogalmaztam egyértelműen, meg az ebből kialakult kisebb vita miatt is, az én hibám. :( Amúgy 17, lány vagyok.
2017. nov. 1. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!