Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám fiatal férfiakkal...

Anyukám fiatal férfiakkal kavar. Félek a barátomra is rá fog menni. Hogyan akadályozzam meg?

Figyelt kérdés

2 éve elvált a volt férjétől aki nem az apám, azóta van egy 25 éves srác akivel haverok és szexkapcsolat van közöttük. Úgy néz ki ez hamarosan véget fog érni, most egy 20 éves fiúval is beszélget. Állítólag egy korabelivel is (hallom is minden nap), de szerintem az a 20 éves srác lehet, csak direkt nem akarja elmondani..

Tudom nincs hozzá sok közöm de ez nem rég derült ki, bár mindenki sejtette a dolgot, viszont nekem van egy 21 éves barátom és lehet betegesnek hangzik de anyám stílusa elég félreérthető, és félek barátomra is rá akar majd menni..

Hogyan tudnám ezt mindenképp elkerülni ha nem vagyok mindig barátom mellett?

Itt nem a barátom hűtlenségén van feltétlenül a hangsúly, hanem azon, hogy anyám mit művel és még engem néz hülyének és ha szóba hozom ezeket a fiúkat leordítja a fejem és mindenféle csunya dolgot mond rám..

18 L

2017. okt. 29. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Milyen viszonyban vagy anyukáddal? Mert ahogy az előző is írta, ha így is van jelentkező, akkor nem pont a te barátod kell majd neki, és nem fogja kockára tenni a lánya bizalmát egy farokért.
2017. okt. 29. 22:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Úgy vagyunk egymással, hogy hazudott ezekről is, hogy nincsenek, de tök átlátszó volt az egész, majd késöbb még is bevallotta. Ez a két srác van csak neki, de se ő sem pedig én nem értjük mit akarnak pont tőle.
2017. okt. 30. 00:16
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Független nőként miért is kéne beszámolnia a felnőtt gyerekének arról, hogy kivel szexel?:D Foglalkozz a fiúddal, ha annyira félted, akkor ne vidd fel. Bár ez esetben meglehetősen különös, hogy állítólag egyikőtök sem érti, mit akarnak anyádtól a huszonéves srácok, van itt némi ellentmondás.:D
2017. okt. 30. 00:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Tegyél róla hogy ne tudja elszedni tőled!
2017. nov. 5. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért az elég gáz, ha a szülő olyan korú emberrel szexel, mint amennyi éves a gyermeke.
2017. nov. 10. 09:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazad van, előző, ezért nem kell huszonévesen gyereket vállalni... gondold el, alig múlsz el negyven, és az összes jó falatról az jut eszedbe, hogy a gyerekeddel egyidős... brr :D :D
2017. nov. 12. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!