Ti a lányotoknak hány éves korkülönbséggel lehet barátja?
14 éves?
15?
16?
17?
És mi van ha több év van köztük, mind amennyit te elnézél? Illetve mi az, ami a srácnak a külsőjén nagyon negatív lenne számodra? Azt szeretnéd, hogy a lányod egyből mondja el, vagy amikor már a kapcsolat belsőségesebb lesz?
Nemet is írjatok oda legyetek szívesek.
Nincs ebben semmi érdekes, szimpla szociológia. Vannak az egyik oldalon a melldöngető ifjú titánok az elveikkel, a másik oldalon meg azok, akiknek már van/volt ennyi idős a gyereke, és tudja a valóságot.
Van egy másik oldala is, a kontinentális/amerikai felfogás, de abba nem mennék bele, elég, ha megnyugszol, hogy jönnek éjjel az ámerikás magyarok, és akkor megfordul a képlet.
(hogy azért értsd: az USA-ban a 30 éves tanárnő / 15 éves diák az évtizedes börtönre váró közmegvetett szörnyűség, Európában meg pl. a Francia Köztársaság elnöke és felesége)
4. Vagyok.
Igazán bírom amikor jönnek a kis fcimbáló gyerekek és lepontozzák a helyes választ, de közben már 5 kérdésük van hogy lehetnek e terhesek. Ezen múlik igen.. A nevelésen. Egy jól nevelt gyerekre sosem kell ordítani. De pontozzátok le ezt is mint a többi embert akik normális választ adtak, ez örömötök lehet max, minden más miatt csak szenvedtek ha nem így gondoljátok.
Én azt bírom, hogy felnőtt emberek a hülye kis pontjaikra verik itt magukat örökké, nagyon vicces :D Vigyázat, spam következik!
Nem jár érte ötös és a Jézuska se hoz több ajándékot ha több pontod van :'(
"4. Vagyok.
Igazán bírom amikor jönnek a kis fcimbáló gyerekek és lepontozzák a helyes választ..."
"Még nem vagyok olyan korban, hogy gyermekem legyen, 19 éves fiatal felnőtt férfi vagyok." -
Nyugi kedves #14, mire elmúlsz 50 - mint én manapság - addigra arra is rá fogsz jönni, hogy a kor nem érdem se nem szégyen, hanem állapot, meg arra is, hogy a világ legtöbb kérdésére nincs egy fajta "helyes válasz", csak válaszok vannak, nekünk szimpatikusak meg kevésbé szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!