Lányom új barátja idősebb, mint az apja. Mit tudok tenni?
Idővel javul a helyzet.
Most ugyan kétszer olyan idős a férfi, mint a lányod, de ez az arány évről évre csökkenni fog.
25 év múlva már csak másfélszer olyan idős lesz, mint akkor a lányod.
Hát igen, sajnos ezellen nem tudsz tenni...
Picit apakomplexusa lehet!
Figyelj, nem mondom azt hogy nem értem meg, mert a mai 25 éves felnőtt korú fiúk (mert nem férfiak- vannak kivételek azért) még gyerekek......
Szóval megértem, ha kicsit idősebb korosztályban nézelődik.
Oké, lehet hogy picit túl korosat választott, de ha neki megfelel.. :)
Ne próbálj a palacsintába beletojni,mert akkor tök jogosan megutál a lányod,akár egy életre.
Viszont megkérdezhetem,milyen apaminta volt előtte?Foglalkozott vele az apja,vagy tojt rá nagy ívből?Elváltatok?
Ha igen,utána mennyire foglalkozott a lányotokkal?
Ezekre a válasz sok mindenre magyarázat lehet,mert olyan nincs,hogy pszichés trauma vagy aberráció nélkül egy apja/anyja korú emberrel tervezzen,színtiszta szerelemből.
Megértem, hogy aggódsz.
Sajnos tenni semmit sem tudsz.
Ne legyél velük ellenszenves, mert akkor a lányod "veszíted el". Próbálj kedves lenni.
Hidd el, nem lesz tartós a kapcsolatuk.
Hagyjam rá? De nagyon aggódom, egy ilyen kapcsolat később (nem is annyira soká) nagy kellemetlenségeket okozhat a lányomnak, főleg, ha közös gyerekük is lesz...
Apakomplexus? Nem tudom... A lányom apjával nem váltunk el, szép a házasságunk. Dolgos ember, aki mindig előtérbe helyezte a családját, a mai napig... Szóval ilyen oldalról biztosan nem érte trauma a lányomat. Szépen neveltük, megkapott mindent, még egyetemre jár, eddig itthon lakott, elvileg most is, bár leginkább ennél a férfinél időzik más sajnos... Szóval nem tudom, mi a gond, de tényleg aggódom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!