Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom új barátja idősebb,...

Lányom új barátja idősebb, mint az apja. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
25 éves lányom új barátja 50 éves és komolyan terveznek. Nagyon féltem a lányomat, hogy terhes lesz tőle... Való igaz, rendes emberről van szó, nem is lerobbant 50-es, de akkor dupla annyi idős. Mit tudok tenni, ha a szép szó, már nem használ?
2017. okt. 27. 09:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Semmit. A lányod felnőtt. Ha rendes ember meg pláne mi a kifogásod? Engedd meg neki, hogy azzal legyen boldog akivel akar. Nem tudni mit hoz az élet.....együtt maradnak vagy sem a jövőben. De ha te most piszkálod ő ket akkor csak elmérgesíted a kapcsolatod velük és az senkinek nem lesz jó. Fogadd el akkor is ha te nem ilyen emberről álmodtál. Ez az ő választása kell, hogy legyen nem a tiéd. Az ő élete!
2017. okt. 27. 10:06
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Semmit sem tudsz tenni, fiatalító gyógyszerek nem léteznek.
2017. okt. 27. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

Idővel javul a helyzet.

Most ugyan kétszer olyan idős a férfi, mint a lányod, de ez az arány évről évre csökkenni fog.

25 év múlva már csak másfélszer olyan idős lesz, mint akkor a lányod.

2017. okt. 27. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Ha megéri ...
2017. okt. 27. 11:23
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Hát igen, sajnos ezellen nem tudsz tenni...

Picit apakomplexusa lehet!

Figyelj, nem mondom azt hogy nem értem meg, mert a mai 25 éves felnőtt korú fiúk (mert nem férfiak- vannak kivételek azért) még gyerekek......

Szóval megértem, ha kicsit idősebb korosztályban nézelődik.

Oké, lehet hogy picit túl korosat választott, de ha neki megfelel.. :)

2017. okt. 27. 11:38
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Ne próbálj a palacsintába beletojni,mert akkor tök jogosan megutál a lányod,akár egy életre.

Viszont megkérdezhetem,milyen apaminta volt előtte?Foglalkozott vele az apja,vagy tojt rá nagy ívből?Elváltatok?

Ha igen,utána mennyire foglalkozott a lányotokkal?

Ezekre a válasz sok mindenre magyarázat lehet,mert olyan nincs,hogy pszichés trauma vagy aberráció nélkül egy apja/anyja korú emberrel tervezzen,színtiszta szerelemből.

2017. okt. 27. 12:24
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

Megértem, hogy aggódsz.

Sajnos tenni semmit sem tudsz.

Ne legyél velük ellenszenves, mert akkor a lányod "veszíted el". Próbálj kedves lenni.

Hidd el, nem lesz tartós a kapcsolatuk.

2017. okt. 27. 12:45
 18/22 A kérdező kommentje:

Hagyjam rá? De nagyon aggódom, egy ilyen kapcsolat később (nem is annyira soká) nagy kellemetlenségeket okozhat a lányomnak, főleg, ha közös gyerekük is lesz...

Apakomplexus? Nem tudom... A lányom apjával nem váltunk el, szép a házasságunk. Dolgos ember, aki mindig előtérbe helyezte a családját, a mai napig... Szóval ilyen oldalról biztosan nem érte trauma a lányomat. Szépen neveltük, megkapott mindent, még egyetemre jár, eddig itthon lakott, elvileg most is, bár leginkább ennél a férfinél időzik más sajnos... Szóval nem tudom, mi a gond, de tényleg aggódom nagyon.

2017. okt. 27. 13:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Ha felhozom neki ezt a témát, hogy belegondolt-e már abba, hogy mi lesz, ha gyerekekük születik, akkor mégtöbb aggódásra ad okot. Olyanokat mond, hogy a korabeli fiúk, ha teherbe esik a barátnőjük, úgyis nagyon hamar lelépnek, ennek az embernek pedig már van tapasztalat és elég élmény a háta mögött, úgyhogy vele örömmel vállal majd babát.
2017. okt. 27. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:
63%
Valószínű az apja nem szerette érzelmekkel, így a párjában apapótlékot keres. Amúgy pedig egy családállítással ezt pontosan meg lehet látni, mi van a dolgok mögött.
2017. okt. 27. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!