Anyukám általános iskolai tanár. Állandón beteg, folyamatosan, szeptember óta. Bármi lehetőség, hogy ne kapjam el tőle?
Egyszer meggyógyulnék, újra beteg vagyok. Ez ment tabaly is, azt hinnéd, hogy március körül vége a szezonnak. Aha, májusig betegek vagyunk.
Én ezt már nem bírom, suliban is kiröhögnek meg szidnak, hogy 100-as zsepivel járok hetek óta, mert el fogy egy délelőtt. Meg köhögök hetek óta.
Mindig ő a beteg először.
Vitamint szedek ezen kivül nem tudok mit tehetnék.
Ha meg meghallják, hogy hazaküldenek a suliból, akkor kikészítenek,mert "nem öltöztem fel".
Az óvodában nem voltamennyit beteg, mint most.
Várjatok, mindjárt jön a sztori második felével, hogy az anyja egy koszos akárki, aki nem mos kezet és az ételükbe prüszköl, mást pedig nem enged a konyhába.... :)
Mindig így alakítja, amikor elsőre nem neki adnak igazat és tájékoztatják, hogy nem minden pedagógus fertőzi körbe a családját még akkor se ha ő épp beteg
Én nem azt mondom, hogy minden tanárnál így van, sőt.
Igazat sem kell, adni és elhinni sem kell. Csak akkor ne itt válaszolgass.
Nem tudom miért, de folyton elkapja tőlük.
A többi tanácsnak örülök, bár már megpróbáltam mindent.
Köszi.
"A többi tanácsnak örülök, bár már megpróbáltam mindent."
Ezeket a tanácsokat nem megpróbálni kell, hanem bevezetni az életedbe és folyamatosan alkalmazni. Mi az, amit egyfolytában csinálsz már legalább a tavalyi kérdésfeltevésed óta? Pl. szedsz Béres cseppet egyfolytában? Kialszod magad normálisan már legalább egy éve egyfolytában? Stb.
"Ha meg meghallják, hogy hazaküldenek a suliból, akkor kikészítenek,mert "nem öltöztem fel"."
Kik készítenek ki?
És: nem lehet, hogy tényleg mindig egy réteggel kevesebb van rajtad, mint kéne (pl. a pólód alatt van trikó is? legyen!), és eszedbe se jut sálat meg sapkát húzni a tíz fokos őszi időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!