Miért van az, hogy anyám egyes dolgokban igényes másban meg nem? Más is ismer ilyen embert?
Pl az egyik kislábosban ne főzzem a zabkását mert az csak a rántottának való de a húsos vágódeszka egyben zöldséges is nála.
A ruhát ne fogjam fel két különböző fajta csipesszel de beszedés/összehajtás után hetekig ülhet a széken.
Vagy a tojásokat élével egy irányba tegyem be a hűtőbe mert úgy kell de a romlott kaja nem zavarja benne csak amíg én ki nem dobom. Akkor meg az a baj, hogy "hová is tűnt az a *kaja neve* amiből nemrég volt egy fazékkal? Mert nekem mindent ki kell dobni"
A kérdés az volna, hogy mit tegyek, hogy könnyebben alkalmazkodjak hozzá illetve ha ti ismertek ilyen embert, hány évbe telt mire az ehhez hasonló dolgait megszoktátok és tudtátok, hogy hogy dolgozzatok együtt vita nélkül.
17/l
A megoldás hosszú távon a költözés, rövid távon a leszarom tabletta.
Az én anyám hasonló, csak neki más szokásai vannak. Pl. a konyhának vakító tisztának kell lennie, akkor érzi magát biztonságban ha hetekre előre tudja hogy mit fog főzni (csak ez érdekli), ha egy szál hajam kihullik, sikít, állandóan rohanni kell mindenhová mert azt hiszi hogy el fog késni, holott fél órával hamarabb ott áll. Emellett nem fürdik minden nap, egyáltalán nem mos fogat és a wc után is hanyagolja a kézmosást, szóval a bazi nagy igényesség meg is bukott. Ennek ellenére szerinte én vagyok igénytelen, mert nem vasalok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!