Ha valami orbitális marhaságra akarná költeni, akkor nem engedném. Bár mondjuk ha nagyon akarja, akkor gondolom megveheti a tudtom nélkül is.
2017. okt. 22. 22:56
12/29 anonim válasza:
Tág határok között igen., Nyilván vannak olyan káros, amorális, kirívóan ésszerűtlen dolgok, amikre ne költsön sok pénzt (egyes esetekben keveset se) s mivel még gyermek és némi hatalmam van e téren, igenis megakadályozom az ilyesmit. De tényleg kirívó esetekre kell gondolni, nem arra, hogy csak arra költhet, amit jónak látok, az nem én lennék, nagyon ellene vagyok a túlzott szigornak.
2017. okt. 22. 23:03
13/29 anonim válasza:
Természetesen, lévén az ő pénze. Mellesleg 14 éves kora felett a saját pénzével maga rendelkezik, úgyhogy nem is lenne szüksége az engedélyemre hozzá. (van pár szoros kivétel, mondjuk ingatlan-vásárláshoz azért kellenék:))
2017. okt. 22. 23:23
14/29 anonim válasza:
A 8-assal értek egyet teljes mértékben. Ezektől függ.
2017. okt. 22. 23:26
15/29 anonim válasza:
Gyakorikérdések hozzáállás: Dehogy engedném. Itt lakik velünk, fizessen bele a rezsibe és a kajába. Menjen dolgozni és 18 évesen tűnjön innen.
Naná, hogy megengedném. Másképp nem fog hülyeséget venni, amit megbánna, másképp pedig nem tanulja meg, hogyan bánjon a pénzzel.
2017. okt. 22. 23:51
16/29 anonim válasza:
Nagyösszegú vásárlást kiskorú a törvények szerint nem bonyolíthat le.
"Olyan esetben, amikor a szülő tudta nélkül vásárol egy kiskorú, a szülő bármikor elállhat a vásárlástól, a cégeknek kötelességük visszavenni a terméket. "
2017. okt. 23. 00:37
17/29 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kéne ilyesmibe beleszólnia a szülőnek.
2017. okt. 23. 00:42
18/29 anonim válasza:
Persze, nyugodtan vegyen a 14 éves lányod pl. duplavégű vibrátort, vagy a 15 éves fiad egy vadászkést, esetleg egy kis kristálymethet, vagy egy félautomata lőfegyvert. Majd tanul a gyerek a saját hibájából, nehogy már a szülő beleszóljon, hogy mit csinál! A végén még azt is elvárják egyesek, hogy a szülő nevelje a gyerekét... micsoda világot élünk...
2017. okt. 23. 00:57
19/29 anonim válasza:
"Persze, nyugodtan vegyen a 14 éves lányod pl. duplavégű vibrátort, vagy a 15 éves fiad egy vadászkést" ...miért ne vehetne... tusz erre egyetlen értelmes indokot? (nekem is volt 15 évesen vadászkésem, na und?)
A másik kettőt meg legálisan nem kapni Magyarországon... illegális piacon meg végképp értelmetlen a "megengednéd?" kérdés, ilyesmit senki se kérdez meg...
(mellesleg vibrátort se vehet 18 év alatt, de én ezt abnormálisnak tartom)
2017. okt. 23. 01:08
20/29 anonim válasza:
"mellesleg vibrátort se vehet 18 év alatt, de én ezt abnormálisnak tartom"
Volna ebben logika, hogyha a kedves szülő fordítana időt a gyermek szexuális nevelésére és rendes tanácsot kapna a gyermek a szülőtől, hogy milyen lenne számára a legjobb - majd a kedves szülő elmegy és megveszi neki. Tehát ez a törvény megvédhetné a gyermeket attól, hogy olyat vegyen, ami nem jó neki. Csak ilyen ugye nincs. Fiú gyermekeknél pláne, pedig egy fiúnak miért ne lehetne vibrátora?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!