A tanacsotokat szeretnem kerni!?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok, sajnos nagyon rossz a kapcsolatom a szuleimmel. Kezdodott azzal, hogy elvaltak 6 eve, aztan ra egy evre anyumnak baratja lett, azóta is egyutt vannak (5 eve) .aztan 3 eve elveszitettem az edesapamat es most anyummal es a baratjaval elek. Nagyon rossz a kapcsolatunk. elszeretnek koltozni toluk kulfoldre,lenne is hova mennem mert nemrég jottem haza 5 hónap után, de nem tudom mit fognak szólni ra, sajnos nagyon sokat veszekszunk, nincs nap hogy ne lenne. ti mit tennetek?2017. okt. 22. 15:54
1/2 anonim válasza:
18 éves vagy, elméletben felnőtt döntéshozó ember. Állj a sarkadra és közöld velük szépen, hogy mit érzel, mik a jövőbeni terveid, és hogy nem azért közlöd velük, mert nem fogod ezt megtenni, hanem mert tájékoztatni szeretted volna őket a helyzetről.
Nagyon, de nagyon sajnálom a történteket, és részvétem apukád miatt. :'(
2/2 anonim válasza:
Van pénzed elmenni? Mert ciki, ha kuncsoroghagsz haza, miután te "felnött mod" elköltöztél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!