Miért ilyen az édesanyám velem?
Néha nagyon kedves velem,és szoktunk is együtt nevetgélni,de az esetek nagy többségében lekezelő velem.
Szoktam neki mesélni a problémáimról,de mindig azt mondja,hogy hagyjam békén,mert fáradt és még rengeteg dolga van.Néha szimplán nem akarja meghallani azt, amit mondok.Amikor neki szüksége van valamire,akkor nekem mindig segítenem kell neki,bármiről is legyen szó,mert ha nem teszem,akkor egyből jön a fenyegetőzés,hogy majd ha nekem is szükségem lesz valamire,akkor hozzá ne menjek.
Sajnos én már nem tudok hozzá úgy viszonyulni mint régen,mert folyton bánt engem szavakkal és úgy bánik velem,ahogy más egy idegennel sem.Van 2 nővérem,akikkel soha nem csinál ilyen dolgokat,mert ők elég haragtartó emberek.Engem ez nagyon bánt,mert amúgy nagyon szeretem édesanyámat,de úgy érzem,hogy engem bűntett olyan dolgok miatt,amikről én nem tehetek.Eléggé romokban hever a házassága,és neki sem klappol minden az életében,de akkor sem értem,hogy miért bánik velem másképp ,mint a testvéreimmel,vagy más emberekkel.Azt tudom,hogy soha nem én voltam számára a legkedvesebbik gyereke,mert ez mindig éreztetve volt velem,de én ezzel nem foglalkoztam,mert tudtam azt,hogy a nővéreim sokkal több törődést igényelnek.
Én már próbáltam vele erről beszélni,de nem akar figyelni rám,vagy beszélni erről.
Nehezen viselem ezt az egész dolgot,mert nekem is van egy életem és gondjaim,és erre még nem akarnék rossz viszonyt ápolni édesanyámmal,mert nekem rajta kívül szinte senkim sincs. Édesapám sajnos már 19 éve elhunyt,nem akarnám elveszíteni" édesanyámat is.
Még annyit hozzá tennék,hogy 1 telken élünk 2 külön lakásban,szóval szinte mindennap találkozunk.
24f
Azért ilyen veled anyud mert 1) te vagy valszeg a legközelebb akit szadizhat 2) mert te úgysem haragszol meg rá.
Én megértem hogy nem akarod elveszíteni, de így csak magadat alázod. Adj neki ultimátumot és tartsd is be. Viselkedjen veled normálisan. Ha nem teszi, egyszerűen ne állj szóba vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!