Van más is aki ennyire retteg az édesanyja elvesztésétől? 18L
Fél éve veszítettem el az édesapámat. Vele nem volt olyan jó a viszonyunk, már 10 éve elköltözött tőlünk és csak évente láttam körülbelül. Ünnepekkor sms, néha telefonhívás, ennyi.
Viszont mikor elhunyt összetörtem. Nem volt mély a kapcsolatunk, igazából alig ismert. De szerettem, és azóta is összeszorul a szívem ha rá gondolok. Bűntudatom van iszonyatosan, amiért gyerek fejjel nem gondoltam arra, hogy esetleg megpróbáljam a kapcsolatunkat javítani.
Ez az eset óta sokkal jobban rettegek attól, hogy egyszer anyát is elveszítem. Vele a kapcsolatunkat egy szóval tudnám megfogalmazni: minden.
Nekem ő a mindenem. Vele beszélek meg mindent, hozzá fordulok bármi van először, az ő tanácsaiban bízom a legjobban és csak róla tudom 100%-osan, hogy feltétel nélkül mindig őszintén szeret és jót akar.
Már csak a gondolattól is gyomorgörcsöm van, hogy elveszítem. Én szó szerint csak miatta élek, pedig vannak barátaim, testvérem (2), munkahelyem, de nélküle nem tudom elképzelni az életemet, belehalnék a fájdalomba...
Ez ahogy felnövök könnyebb lesz? Más is retteg ennyire?
szinte tökéletes életed van, ezt becsüld meg.
foglald el magad valamivel, nem létező dolgokon feleslegesen rágódsz+semmit sem tehetsz, élvezd az életed és légy boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!