Megengednétek a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Megengednétek a 18 éves lányotoknak,hogy az udvarlójával minden nap hajnali három -négyig beszélgessen?A tanulás rovására nem megy. :)2017. okt. 17. 10:46
31/36 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy én nem írtam oda és több emberbe felmerült,hogy én nem is házi munkázok,be se segítek semmibe a szüleimnek csak nyomom a telefont?Hát ez nem igaz mivel írtam,hogy délután megyek iskolába de ezt minden héten csak kétszer csinálom.Házi munkát rendszeresen végzek állataimmal én foglalkozom,elmosogatok rendben tartom a szobámat boltba járok stb. Tehát szoktam csinálni házi munkát.Bármiben segítek a szüleimnek felkelek megcsinálom a szobámat aztán pedig leülök tanulni.
2017. okt. 18. 11:43
32/36 anonim válasza:
Hát kérdező, ez a minimum, mivel igazából semmit nem csinálsz. Heti két délután az gondolom levelező vagy esti, így amellett nyugodtan dolgozhatsz is. Ha meg nem teszed és eltartanak az a minimum hogy minden házimunkát te végzel.
33/36 A kérdező kommentje:
Majd amikor elvégzem az utolsó évemet az iskolából majd aztán dolgozok és akkor nem leszek eltartott ne aggódj tudom,hogy a házi munkák elvégzése alap feladat csak válaszoltam a kérdésekre mert kérdezték milyen házi munkát végzek el!
2017. okt. 18. 11:58
34/36 anonim válasza:
Ha a tanulás rovására nem megy akkor persze. Mondjuk ez ugye függ attól is, hogy nappali suliba jár vagy estire. :) Ha nappalira jár akkor hétköznap természetesen nem engedném, de szerintem 18 évesen lenne már annyi esze, hogy oda figyel :) Hétvégén meg nem szólok bele. 18 éves dolgaiba amúgy se nagyon szólnék már bele mivel szinte már felnőtt
35/36 anonim válasza:
Én vagyok az, akivelminden nap átlagban hajnal 3-4 óráig fent szokott lenni. Először leszögezem, hogy nem én kényszerítem arra, hogy fent maradjon velem, hanem ezt ő maga dönti el. Én mindig mondom neki, hogy ha fáradt akkor pihenjen nyugodtan. Rossz jegyeket eddig nem vitt haza szóval tanulás rovására nem megy illetve én is szoktam mondani, hogy nyugodtan tanuljon nehogy aztán miattam legyen belőle probléma. Meg a házi munkákat is el szokta végezni ha megmondják neki, hogy mit csináljon meg mire az anyukája vagy apukája hazaér.
36/36 anonim válasza:
Nem elég, hogy hajnalig szóval tartod, még gyakorin is utána koslatsz. Miért nem találkoztok inkább, ha már ennyi szabadidőtök van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!