Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a lányotoknak?

Megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Megengednétek a 18 éves lányotoknak,hogy az udvarlójával minden nap hajnali három -négyig beszélgessen?A tanulás rovására nem megy. :)
2017. okt. 17. 10:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
35%
Ja értem. Ha a gyerek boldogsága a legfontosabb, akkor véletlenül se legyenek kötelességei, nehogy a kis lelki világa sérüljön. Hadd csináljon, amit akar. :))
2017. okt. 17. 15:25
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

Ezek az oldalak azért tüneményesek,

Mert a válaszolók életkora akár

10-80 akárhány évesekig terjedhetnek.

A kérdező egy igen széles spektrumot

mozgathat meg,és szűrheti ki a neki tetsző véleményeket.Amúgy ez nem baj,

ha valakinek önálló álláspontja van.

De az az illető nem fog kérdéseket feltenni. A legtöbbször,a te esetedben is megválaszoltad./Nem megy a tanulás rovására a késői értekezés/.

2017. okt. 17. 18:13
 23/36 anonim ***** válasza:
18%

20, miért, hogy nevezzem - nem sértő módon - azt, akinek a saját normái fontosabbak a gyereke boldogságánál?

És azt a gyereket hogy nevezed akinek a saját normái fontosabbak a szülei boldogságánál?

2017. okt. 17. 18:15
 24/36 Mansour ***** válasza:
34%
Ja, aki rendpárti konzervatív, az alapból ellensége mindenféle boldogságnak. Csak úgy érzi jól magát, ha a környezetében mindenki boldogtalan, és valamitől szenved. Ha nincs éppen mitől szenvedni, akkor gyorsan teremt rá okot. Mondjuk kitalál valami új értelmetlen szabályt. Vagy megveri a gyerekét, csak úgy, hogy ne maradjon már neveletlenül. És persze a szabadságnak még az említésétől is halálra rémül, hányja magára a keresztet és kérleli az Urat, hogy sújtson le a bűnösre. A rendpárti konzervatív csak akkor nyugszik meg, ha az elvei kielégülnek. A szexet is utálja, mert az olyan rendetlen dolog, csak az elveit akarja mindenáron kielégíteni. A kielégítéshez általában hírhedt diktátorok képeit és eszméit használja. De a nyugalma nem tart sokáig, mert a legkisebb szabálytalanságon rögtön felizgul, és akkor már csak az elvei jó alapos kielégítésére tud gondolni. Szóval a rendpárti konzervatív rendkívül undorító lény. Szemben a humanista liberálissal, aki pedig egy földre szállt angyal. Ő csak mások boldogságával törődik.
2017. okt. 17. 18:46
 25/36 anonim ***** válasza:
57%
"És azt a gyereket hogy nevezed akinek a saját normái fontosabbak a szülei boldogságánál?" - Azt a gyereket, aki a SAJÁT életét a SAJÁT normái szerint éli? Ép lelkű, értelmes gyereknek. De írhatok normális gyereket is:)
2017. okt. 17. 19:16
 26/36 anonim ***** válasza:
16%

Igen 25# A saját normái szerint a saját ingatlanában.

Punyókám!

2017. okt. 17. 20:40
 27/36 anonim ***** válasza:
68%
"A saját normái szerint a saját ingatlanában." - bocs, jól értem, te most az "amíg az éééén kenyeremet eszed, addig..." szubhumán söpredékre célozgatsz, mint valamiféle követendő morálra???
2017. okt. 17. 21:02
 28/36 anonim ***** válasza:
36%
67%os érdekes az elméleted. Ha a szülő csinálja ezt akkor az egyből rendpárti, és szemét, de ha a gyerek akkor ő a normális? Vagy hogy is van ez?
2017. okt. 17. 21:14
 29/36 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen normális bárkitől, ha a SAJÁT életét a SAJÁT értékrendje szerint éli. Viszont nem normális senkitől se, ha a saját értékrendjét egy másik emberre akarja rákényszeríteni. Akkor meg egyenesen minősített aljasság, ha ehhez az illető függő helyzetét használja ki.

Ezt hívják úgy, hogy egyenlő mérce, tudod?

2017. okt. 17. 21:34
 30/36 anonim ***** válasza:
76%
42 vagyok. Engem úgy tanitottak, hogy előbb a munka, aztán a szórakozás. Nekem -és a környezetemben eloknek- ez a normális. A gyerekemet is így nevelem. Ha készen van a feladataival, akkor a szabadidejét úgy használja, ahogy ő szeretné. Nyilván először házi feladat -kozepiskolasrol van szo-aztán a szobaja rendbetetele, ha készen van, mehet a barataihoz, gepezhet, akármi. Nekem is előbb le kell dolgoznom a munkaidomet, utána dolhetek hátra a kanapén lazulni és nem fordítva. Nem hinném, hogy ez azt jelenti, semmibe veszi valaki a gyereke érzelmeit és pláne nem azt, hogy nem nézi az érdekeit. A gyerek érdeke az, hogy tanuljon, rendezett környezetben eljen, nem pedig az, hogy 0-24ben csak szorakozzon. Nyilván egy tizenéves ezt máshogy gondolja, épp ezért van a szülő, hogy a helyes irányba terelje. 16 voltam
2017. okt. 18. 05:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!