Van itt olyan aki gyámhivatali kérdésekben jártas? TÖBBI LENT
Sziasztok!
Kissé tanácstalan vagyok.
A helyzet a következő. Van egy 2 éves gyermekem, akit én és az én szüleim nevelünk. Apuka szülés után 2 héttel megpattant. Szokott jönni látogatni és fizet is rendesen ( végrehajtás- vonják tőle) így határozott a bíróság.
A munkámból kifolyólag elég sokat vezetek. Ha bármi történne vélem, lehetne az én édesanyám a gyerek gyámja?
Felhívtam a gyámhivatalt. Nem voltak túl kedvesek. Azt mondták hogy van olyan hogy gyámnevezés de az márcsak abban az esetben indítják el ha tényleg történik velem valami. Hihetetlen az ügyvéd is a gyámhivatalhoz küldött.
Pedig én csak egy papirt szeretnék hogy a gyámja utánam az én édesanyám lehessen és ne az apuka (automatikusan). Apuka állandóan a fesztiváltcsinalja, erős karakán stílusú ember.
Szerintetek lehet így előre gondolkozva óvintézkedés gyanánt gyámnevezést csináltatni?
Kész röhejes az egész . Tegyük fel hogy meghalok és akkor automatikusan az apa kezébe kerül a gyermek ( Itt már bukott a sztori mivel soha nem nevelte) akkor anyámék beadnak egy papirt a gyamhivatalba ott kijönnek mozgolódnak stb.. 3hónap-fél év mire anyámék vissza kapnák a gyerekemet. Nem akarom hogy apa lemondjon róla csak arról szeretnék papirt hogy anyámék kezebol ne kerüljön ki a gyermek. Köszönöm
Mit akarsz magadról végrendelkezni, ne idegesíts!
Most pihenj le és holnap olvasd végig amiket írtunk, akkor talán megvilágosodsz! Ma már reménytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!