Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ahol többen vannak testvérek...

Ahol többen vannak testvérek és van beteg gyerek! Nálatok a szülők kit támogatnak jobban?

Figyelt kérdés

Olyan családokhoz szól a kérdésem,ahol van legalább 1 beteg testvér.

Legyen az fizikai vagy mentális betegség.

Ti hogy érzitek,a szüleitek egyenlőként kezelik a beteg családtagot?Vagy jobban vagy kevésbé támogatják,mint az egészségeseket?

2017. okt. 13. 00:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

ugyaaaan én pont azt tapasztalom, MINDENHOL a környezetemben, hogy a beteg gyerek van jobban pátyolgatva, hisz az egészéges úgyis egészséges és kész...

Zeneörök, nem azért de azért mert cukorbeteg és glutén érzékenyek attól még nem áll meg a világ...

ismerősömnek hiányzik a HASNYÁLMIRIGYE és mégis ilyen magas színtű cukorbetegséggel dolgozik...

Tesóid csak szépen kihúzzák magukat minden alól -.- Amúgy gluténérzékenységgel max étrendet kell váltani,de gyengébb nem leszel tőle, ha ez megvan sőt észre sem lehet venni a különbséget a fizikai kondíció terén.

2017. okt. 13. 11:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Támogatás alatt nem feltétlen anyagi dolgokra gondolok.
2017. okt. 13. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
6! Igen, sajnos sokszor ilyen, de ha itthon vagyunk es latja, hogy rosszul vagyok, nagyon rendes, segitokesz, kerdezgeti mindig, hogy hozzon-e valamit, sut nekem pizzat, pogacsat, sutit, hozza a gyumolcsturmixokat,szoval nem igazan ertem, hogy amikor elkezd duzzogni mi baja van! :D 17 es 20 evesek vagyunk
2017. okt. 13. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
14%

17 es 20 evesek, szoval a 17 evesnek van mit szegyellni valo mar ne is haragudj...

2017. okt. 13. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!