Nektek mikor adták oda a kocsit először?
3 éve van jogosítványom. Soha nem volt balesetem, semmi.
Van egy 15 éves kocsink, amit nem használnak.
Egyszerűen hiába könyörgök, hiába fizetem ki a benzint.
Maximum 2-3 km-re enged el vagyha mellettem ül valaki. the

Nekem viszonylag hamar megengedték,hogy elvigyem az autót. Rögtön az első úton kis híján össze is törtem.
Nekem azzal volt gondom, hogy egyszerre kezeljem a forgalmat és tájékozódjak. Néha ebből voltak igen vicces sztorik, de sok gyakorlás és sok év azért megtette a hatását.
Azt, hogy kit mikor lehet egyedül hagyni vezetni függ az illető személyiségétől is.
Ismerek valakit, aki pár éve nagyon jól vezetett. Valamitől megijedt (10 éves jogsival), azóta mindenkinek elsőbbséget akar adni, nem veszi figyelembe, ha elengedik stb.
Szabály nincs. Beszélj a szüleiddel. Menj el egyedül oda, ahova engednek. "gyűjtsd a kilométereket". Három éves jogsival én egy busz oldalát "kóstoltam meg" pedig apu mellettem ült.
Sem a vezetés megtanulásának, sem a szülők meggyőzésének nem tudok jobb módját mint, hogy annyit vezetsz egyedül, amennyit csak engednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!