Nem akarom hogx meglássa az enaplóm. Mit csináljak?
Én úgy csinálnám, hogy szólnék neki, hogy valamit beírtak és meg kell néznie, de nem mondanám meg mit.
Megmondanám hol találja, és miközben olvasná magyarázkodnék egy sort és megmondanám, hogy sajnálom.
Nem tudom milyen rendszer, de ha mázlid van, kilépteti a magyarázat alatt és nem lesz kedve visszalépni. Vagy csak megelégszik a magyarázattal.
De azt is lehet, hogy a telefonod csörgésre állítod pár perc múlvára, magyarázat közben rohansz a telóért és "véletlen" eltörsz valamit és káromkodsz. Tutti feláll és megnézi mi a gond, talán a szapulásod közben el is feledkezik a naplóról.
Ált 5 perc a kikapcsolási idő mondjuk neptunnál vagy ebanknál, szerintem itt is lehet ilyen.
A lényeg, hogy elforduljon a géptől és ne figyeljen oda. Ha mással van elfoglalva, nem lesz kedve újra kinyitni a rendszert.
Akár még időzíthetsz egy frissítést is a gépre arra az időre, de azt nagyon pontosan kell.
Ha már tanulni derogál akkor legalább ne hazudozz.
Ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!